EREDMÉNYEK

25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Rallye1 25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Historic CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2

R2 - Jó volt ez nyitásnak

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Jó volt ez nyitásnakNem igazán zavarták az ismeretlen pályák Szauer Gergőt és Rácz Lacit Egerben, hiszen új autó ide, hideg aszfalt oda ők nem cicóztak, rögvest szakaszgyőzelemmel nyitották az évet a 12-es kategóriában. A vége sem lett rossz, ezüstéremmel tértek haza és Gergő már nem tud nyugodni, a garázsban tüsténkedik a Ladájuk körül, készülődik a Miskolc Rallye-ra. A pályák Borsodban is teljesen ismeretlenek lesznek a mohácsi versenyzőnek, de mint azt már Egerben bebizonyította ez őt egy csöppet sem érdekli, kitűnően helyt tud állni és pokoli gyors tud lenni az ilyen helyzetekben is. Szauer Gergőt kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Mindent a nulláról kellett elkezdenünk

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Mindent a nulláról kellett elkezdenünkA Veszprém Rallye-n láthattuk utoljára a Rallye2 mezőnyében Ruszó Krisztiánt és Kopcsó Petit, akik egy gyönyörű Lada VFTS-el tértek vissza Egerben. Krisztiánék az évadnyitón még nem teljesen voltak elégedettek a sebességükkel, amit a tesztelés és autójuk pontos beállításának hiányával magyaráznak, de ettől függetlenül azért biztos, ami biztos behúzták maguknak a Lada kupa harmadik helyét. Miskolcon azonban már szeretnének a srácok gyorsabbak lenni, ezért neki is láttak az autó fejlesztésének, hogy a két számukra ismerős gyorsaságin és a még ismeretlen Mályinkán is a lehető leggyorsabban száguldhassanak végig. Ruszó Krisztiánnal beszélgettünk.

Bővebben...

R2 - Pályafutásom egyik legszebb emléke lesz az Eger Rallye

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Pályafutásom egyik legszebb emléke lesz az Eger RallyeÚj autóval, új navigátorral, ám hatalmas lelkesedéssel és helyismerettel vágott neki Péter Pál az évad első versenyének, az Eger Rallye-nak. Pali imádta a hazai versenyét, élvezte, hogy barátai, családja és rengeteg ismerőse drukkol neki a pályák mentén, de végül mégis keserédes emlék lett számára az évadnyitó, ami a dolgok jelenlegi állása szerint jó véget fog érni több héttel a leintés után. A Miskolc Rallye pályái a földrajzi közelség ellenére sem túl ismerősek az opeles pilóta számára, az viszont biztos, hogy a rajtig még rongyosra nézi a youtubos videókat ezzel is növelve a borsodi pályákon a helyismeretét. Péter Pált kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Öregecske a motor, de kategóriát nyerni pont jó volt

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Öregecske a motor, de kategóriát nyerni pont jó voltNem készült el időben az új motor Papp Laci és Papp Csabi Volvo C30-asába, illetve a sperdifi is ráijesztett a fiúkra, akik fittyet hányva a nehezítő körülményekre, gáz a lábon, óra százon – és még többön- logikával megnyerték meg a 13-as kategória csatáit Egerben, abszolútban pedig negyedikek lettek. A Miskolc Rallye-n a Papp fiúk újra a lovak közé csapnak és nem lennének elkeseredve, ha Borsodból is legalább olyan szép kupákkal térhetnének haza a verseny után, mint tették azt Eger Rallye után. Papp Lacit kérdeztük a Rallye2 Bajnokság első két futamával kapcsolatban.

Bővebben...

R2 - Álmunkban sem reménykedtünk ilyen jó eredményben

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Álmunkban sem reménykedtünk ilyen jó eredménybenÓriási csatákat vívott Nagy Varga Géza és Kóródi András az Eger Rallye-n, de a végén a srácok nagyon boldogok voltak, hiszen egyáltalán nem gondolták, hogy ennyire erdeményes és technikai gondoktól mentes versennyel kezdhetik a 2016-os esztendőt, miközben ádáz csatákat vívnak a kategóriatársaikkal. Gézáék számára a Miskolc Rallye sajnos kimarad, de azt már megtudhattuk a szépségdíjas BMW pilótájától, hogy a murvás versenyeken már újra a Rallye2 mezőnyében köszönthetjük majd őket. Nagy Varga Gézát kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Szükségünk van erre a sportra

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Szükségünk van erre a sportraCsaknem egy teljes év kihagyás után tért vissza a Rallye2 Bajnokságba Molnár Ferenc és Kása Ferenc, aki régi-új Hondájukkal álltak rajthoz az Eger Rallye-n. Az egy év kihagyás meg is látszott a teljesítményükön, mert nagyon óvatosan kezdtek, de fokozatosan gyorsulva ügyesen feltornászták magukat a 6-os kategória negyedik helyére, sőt az ötös gyorsaságin még a dobogó alsó fokát is el tudták csípni. A verseny után azonban még bezsebeltek egy 10 mp-es büntetést, amivel ugyan egy helyet hátrébb csúsztak, de Molnár Feri bácsit ez egyáltalán nem érdekelte. Számára a részvétel és a kikapcsolódás volt a fontos. Ezt pedig hiánytalanul megkapta. Őt kérdeztük az Eger Rallye-ról és a visszatéréséről.

Bővebben...

R2 - Hatalmasat mentett Tomi, büszke vagyok rá

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Hatalmasat mentett Tomi, büszke vagyok ráEddig csak szlalom versenyeken tette próbára a tudását Borza Tamás, aki egy tapasztalt navigátorral, Marcsa Nikivel ült egy autóba a 2016-os évadra a TMC Rallysport Honda Civicjében. A kezdeti akadályokat könnyedén vette az új páros, célba értek, és ami miatt végképp boldogok lehettek, az az, hogy a géposztályuk negyedik helyét is sikerült megcsípniük az év kezdetén. Marcsa Nikolettát kérdeztük az Eger Rallye után.

Bővebben...

R2 - A nagy csaták hiányoztak a BMW-s korszakomban

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

A nagy csaták hiányoztak a BMW-s korszakombanEgy BMW-s kitérő után ült vissza Madari Imi újra egy elől kaparós gépjárműbe, amivel rögtön az Eger Rallye legelején nagyot tudtak villantani. A második körük ugyan nem úgy sikerült Haracska Tomival, mint ahogy azt szerették volna, de ettől függetlenül nagyon jól érezték magukat Egerben és reménykednek abban, hogy Miskolcon már nem hátráltatja őket semmi és ezzel bebizonyíthatják, hogy mire is képesek ők valójában. Jó az a negyedik hely, de Imi ettől érthetően még jobbat szeretne begyűjteni a soron következő versenyen. Madari Imivel beszélgettünk.

Bővebben...

R2 - Gyorsan és tökéletesen dolgoztuk fel a pályákat

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Gyorsan és tökéletesen dolgoztuk fel a pályákatLeitgéb Judit és Klézli Szabi már az év első megmérettetésén is hozta a tőle megszokott biztos formáját és hibáktól mentesen célba vitték a kis Suzuki Ignisüket. Ezzel teljesítették is a saját célkitűzésüket, hiszen a legfontosabb számukra, hogy mindig a céldobogón ünnepelhessenek és, hogy jól érezzék magukat a versenyhétvégéken. Ez most is meg volt, de, hogy a Miskolc Rallye-n ott tudnak e lenni Juditék, az még a jövő zenéje. Erről és az Eger Rallye-s élményeiről faggattuk Leitgéb Juditot.

Bővebben...

R2 - Edzés nélkül nem kezdünk még egyszer évet

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Edzés nélkül nem kezdünk még egyszer évetKopasz Krisztián és Papp Laci Eger Rallye-ja nem egészen úgy sikerült, ahogy azt a srácok tervezték, de az öröm az ürömben, hogy Krisztián azonnal tudta, hogy hol vétették a hibát, amiből máris tanultak. A felkészülés, az a verseny előtti teszt és edzés hiánya vezetett oda, hogy a célban csak a géposztályuk harmadik helyén köszönthettük őket, de azért kívülről nézve nem volt ez rossz srácok! Minden egyes pontnak és kupának örülni kell, nektek pedig mindkettőből jutott Egerben. Legközelebb biztos jobb lesz. Kopasz Krisztiánt kérdeztük.

Bővebben...