HELL 23. Miskolc Rallye

R2 - Öregecske a motor, de kategóriát nyerni pont jó volt

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Öregecske a motor, de kategóriát nyerni pont jó voltNem készült el időben az új motor Papp Laci és Papp Csabi Volvo C30-asába, illetve a sperdifi is ráijesztett a fiúkra, akik fittyet hányva a nehezítő körülményekre, gáz a lábon, óra százon – és még többön- logikával megnyerték meg a 13-as kategória csatáit Egerben, abszolútban pedig negyedikek lettek. A Miskolc Rallye-n a Papp fiúk újra a lovak közé csapnak és nem lennének elkeseredve, ha Borsodból is legalább olyan szép kupákkal térhetnének haza a verseny után, mint tették azt Eger Rallye után. Papp Lacit kérdeztük a Rallye2 Bajnokság első két futamával kapcsolatban.

Bővebben...

R2 - Álmunkban sem reménykedtünk ilyen jó eredményben

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Álmunkban sem reménykedtünk ilyen jó eredménybenÓriási csatákat vívott Nagy Varga Géza és Kóródi András az Eger Rallye-n, de a végén a srácok nagyon boldogok voltak, hiszen egyáltalán nem gondolták, hogy ennyire erdeményes és technikai gondoktól mentes versennyel kezdhetik a 2016-os esztendőt, miközben ádáz csatákat vívnak a kategóriatársaikkal. Gézáék számára a Miskolc Rallye sajnos kimarad, de azt már megtudhattuk a szépségdíjas BMW pilótájától, hogy a murvás versenyeken már újra a Rallye2 mezőnyében köszönthetjük majd őket. Nagy Varga Gézát kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Szükségünk van erre a sportra

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Szükségünk van erre a sportraCsaknem egy teljes év kihagyás után tért vissza a Rallye2 Bajnokságba Molnár Ferenc és Kása Ferenc, aki régi-új Hondájukkal álltak rajthoz az Eger Rallye-n. Az egy év kihagyás meg is látszott a teljesítményükön, mert nagyon óvatosan kezdtek, de fokozatosan gyorsulva ügyesen feltornászták magukat a 6-os kategória negyedik helyére, sőt az ötös gyorsaságin még a dobogó alsó fokát is el tudták csípni. A verseny után azonban még bezsebeltek egy 10 mp-es büntetést, amivel ugyan egy helyet hátrébb csúsztak, de Molnár Feri bácsit ez egyáltalán nem érdekelte. Számára a részvétel és a kikapcsolódás volt a fontos. Ezt pedig hiánytalanul megkapta. Őt kérdeztük az Eger Rallye-ról és a visszatéréséről.

Bővebben...

R2 - Hatalmasat mentett Tomi, büszke vagyok rá

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Hatalmasat mentett Tomi, büszke vagyok ráEddig csak szlalom versenyeken tette próbára a tudását Borza Tamás, aki egy tapasztalt navigátorral, Marcsa Nikivel ült egy autóba a 2016-os évadra a TMC Rallysport Honda Civicjében. A kezdeti akadályokat könnyedén vette az új páros, célba értek, és ami miatt végképp boldogok lehettek, az az, hogy a géposztályuk negyedik helyét is sikerült megcsípniük az év kezdetén. Marcsa Nikolettát kérdeztük az Eger Rallye után.

Bővebben...

R2 - A nagy csaták hiányoztak a BMW-s korszakomban

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

A nagy csaták hiányoztak a BMW-s korszakombanEgy BMW-s kitérő után ült vissza Madari Imi újra egy elől kaparós gépjárműbe, amivel rögtön az Eger Rallye legelején nagyot tudtak villantani. A második körük ugyan nem úgy sikerült Haracska Tomival, mint ahogy azt szerették volna, de ettől függetlenül nagyon jól érezték magukat Egerben és reménykednek abban, hogy Miskolcon már nem hátráltatja őket semmi és ezzel bebizonyíthatják, hogy mire is képesek ők valójában. Jó az a negyedik hely, de Imi ettől érthetően még jobbat szeretne begyűjteni a soron következő versenyen. Madari Imivel beszélgettünk.

Bővebben...

R2 - Gyorsan és tökéletesen dolgoztuk fel a pályákat

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Gyorsan és tökéletesen dolgoztuk fel a pályákatLeitgéb Judit és Klézli Szabi már az év első megmérettetésén is hozta a tőle megszokott biztos formáját és hibáktól mentesen célba vitték a kis Suzuki Ignisüket. Ezzel teljesítették is a saját célkitűzésüket, hiszen a legfontosabb számukra, hogy mindig a céldobogón ünnepelhessenek és, hogy jól érezzék magukat a versenyhétvégéken. Ez most is meg volt, de, hogy a Miskolc Rallye-n ott tudnak e lenni Juditék, az még a jövő zenéje. Erről és az Eger Rallye-s élményeiről faggattuk Leitgéb Juditot.

Bővebben...

R2 - Edzés nélkül nem kezdünk még egyszer évet

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Edzés nélkül nem kezdünk még egyszer évetKopasz Krisztián és Papp Laci Eger Rallye-ja nem egészen úgy sikerült, ahogy azt a srácok tervezték, de az öröm az ürömben, hogy Krisztián azonnal tudta, hogy hol vétették a hibát, amiből máris tanultak. A felkészülés, az a verseny előtti teszt és edzés hiánya vezetett oda, hogy a célban csak a géposztályuk harmadik helyén köszönthettük őket, de azért kívülről nézve nem volt ez rossz srácok! Minden egyes pontnak és kupának örülni kell, nektek pedig mindkettőből jutott Egerben. Legközelebb biztos jobb lesz. Kopasz Krisztiánt kérdeztük.

Bővebben...

R2 - A második kör már rendben volt

Létrehozva 2016. április 25. (hétfő)

A második kör már rendben voltÓvatosan kezdte, majd egy mindent elsöprő abszolút szakaszgyőzelemmel zárta az Eger Rallye-t Kolencsik Balázs és Kemény Zsolt, akik Villám McQueen-nek álcázott Peugeot 106 S16-osukkal tanították móresre a Rallye2 Bajnokság mezőnyét Egerszóláton. A srácok nem pihennek a Miskolc Rallye-ig, hiszen gőzerővel dolgoznak a kocsin, szeretnének a hazai versenyük rajtjáig fejleszteni az autón, hiszen az eredmény kötelez, így Miskolcon legalább olyan eredményesen akarnak átgurulni a céldobogón, mint, ahogy az Egerben megadatott nekik. Kolencsik Balázst kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Nem hibáztunk Egerben

Létrehozva 2016. április 25. (hétfő)

Nem hibáztunk EgerbenNem mondhatnánk, hogy túl szép emlékekkel térhetett haza Egerből Kerekes Laci és Kerekes Réka, ugyanis egy gyorsasági után a váltójuk először részben, majd a szervizben véglegesen megadta magát. Aztán már csak otthon, Miskolcon értesültek arról, hogy egy tévedés folytán több versenyzőtársukéval egyetemben bevonták a licencüket, aminek sorsa jelenleg mégis úgy fest, hogy jóra fordul és Laciék rajthoz állhatnak a hazai versenyükön. Kerekes Lacit kérdeztük egri kalandjaikról.

Bővebben...

R2 - Tanulni és tesztelni akartunk Egerben

Létrehozva 2016. április 25. (hétfő)

Tanulni és tesztelni akartunk EgerbenKét motort is feláldozott Karner Zoli és Faludi Gabriella élete első Rallye2-es versenyének, az Eger Rallye-nak az oltárán, de sajnos így sem értek célba a Milka becenévre „hallgató” tessék kitalálni milyen lila színű Lada VFTS-ükkel. Zoliék nem vacakoltak sokat, hamar munkának láttak, igyekszenek minél alaposabban felkészíteni az autójukat a soron következő versenyükre, amit ők nem Miskolcon, hanem majd csak július végén, Székesfehérváron terveznek teljesíteni. Addig is olvassátok el, hogy milyen kalandokat éltek át Zoliék a Rallye2 Bajnokság idei első futamán! Karner Zolit kérdeztük.

Bővebben...