EREDMÉNYEK

25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Rallye1 25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Historic CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2

R2 - Megadta magát a motor

Létrehozva 2016. április 29. (péntek)

Megadta magát a motorMég mielőtt elkezdődhetett volna, már véget is ért Madari Imi és Haracska Tomi Miskolc Rallye-ja, hiszen a Renault Clio-juk köszöni szépen, jót kirándult Miskolc-Tapolcára, de az idefelé tartó úton megbetegedett az április végi hidegben. Ez viszont Imiéknek volt rossz hír, ugyanis a várva vár örömteli kilométerek helyett csak a bosszúság és a korai hazautazás jutott nekik. Madari Imivel beszélgettünk délután a versenyirodán.

Bővebben...

R2 - Nem kedvelem a miskolci pályákat

Létrehozva 2016. április 29. (péntek)

Berecz Gábor: Tudtuk, hogy baj van, de nem adtuk felÚj navigátorral vágott neki az évnek Fróna János, aki a már Rallye2 mezőnyéből is szépen lassan kiöregedő Honda Civicjével és Bartha Nándival nem tűzött ki maga elé elérhetetlen vágyakat. Célba érni és jól érezni magukat Egerben. Ez össze is jött a fiúknak. A Miskolc Rallye előtt négy nappal beszélgettünk Jánossal, aki akkor már úgy érezte, hogy hétfőn este lassacskán illő lenne nekiveselkedni a miskolci felkészülésnek. A hazai versenye azonban egyáltalán nem a szíve csücske, hiszen velük, szinte minden Miskolc Rallye-n történik valami ramazúri.

Bővebben...

R2 - Tudtuk, hogy baj van, de nem adtuk fel

Létrehozva 2016. április 29. (péntek)

Berecz Gábor: Tudtuk, hogy baj van, de nem adtuk felHeroikus küzdelmet vívott Berecz Gabi és Szekeres Laci az Eger Rallye gyorsasági szakaszain Honda Civic-jével és már csak egyetlen gyorsaságit kellett volna az autónak kibírnia, hogy Gabiék kupákkal a kezükben zárhassák az évadnyitó versenyt. De a sors kegyetlen volt velük, a technika fityiszt mutatott és ezzel sajnos nem csak az Eger Rallye lesz 0 pontos a Berecz-Szekeres duó év végi bizonyítványában, hanem sajnos a Miskolc is. Berecz Gabit kérdeztük egri élményeiről és az éves terveikről.

Bővebben...

R2 - Balogh Balázs: Izgatottan várjuk a hazai versenyünket

Létrehozva 2016. április 29. (péntek)

Balogh Balázs: Izgatottan várjuk a hazai versenyünketBalogh Balázs és Danku Miki egy Domaháza-Zabar sprinttel melegített a Miskolc Rallye-ra a hétvégén, ami érthető is, hiszen a frissen összeült páros új gumikkal és egy versenyen keveset használt Ladával vág neki a hétvégi hazai versenyének. Balázs izgatott, szeretne jól szerepelni az otthoni közönség előtt, de élénken élnek még benne a tavalyi emlékek is, amikor egy karnyújtásnyira voltak a céltól, mégsem értek el odáig. Most nagyon szeretnének a Miskolc Rallye végén a dobogón ünnepelni. Balogh Balázst, azaz Csigolyt kérdeztük egri kalandjaikról és miskolci terveikről.

Bővebben...

R2 - Gyorsriportok verseny előtt

Létrehozva 2016. április 29. (péntek)

R2 - Gyorsriportok verseny előtt55 versenyzőpáros neve szerepel a Rallye2 mezőnyében a 22. Miskolc Rallye nevezési listáján. A Rallye2-re ezúttal 6 gyorsasági szakasz és mintegy 87 versenykilométer vár a vasárnap reggeli rajt után. A Rallye2 versenyzőit szombaton délelőtt kérdeztük, hogy milyen tervekkel vágnak neki az év második versenyhétvégéjének.

Bővebben...

R2 - Szeretnénk megrángatni a hondások bajszát

Létrehozva 2016. április 27. (szerda)

Szeretnénk megrángatni a hondások bajszátEgerben, a bátori elágazásban gondolta úgy Tóth PistiX és Sillye Zsolti Ladája, hogy elég volt a hosszú szünet utáni évadnyitó gyötrelmekből és a meghibásodott differenciálmű miatt inkább csak a pálya mellől kívánta tovább szemlélni az Eger Rallye eseményeit. A srácok viszont úgy gondolják, hogy az egri csorbát Miskolcon óhajtják kiküszöbölni és szeretnék végre már meglátni a céldobogót, mert mostanában ez nem sokszor adatott meg nekik. Tóth Pistit kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Hó nélkül másabb lesz Mályinka

Létrehozva 2016. április 27. (szerda)

Hó nélkül másabb lesz MályinkaHazai versenyére készülődik Szepesi Marci és Gondos Peti, akik az Eger Rallye-n elért kategóriagyőzelmükkel alaposan feltették maguknak a lécet, és az ellenfeleiket is jócskán felhergelték sikerükkel. Biztos, hogy a borsodi legényeket nem olyan fából faragták, hogy pont saját szurkolótáboruk előtt hagynák kiénekelni a sajtot a szájukból, így bár Marci nem beszélt erről, de mindenki mérget vehet rá, hogy a kategóriájuk legnagyobb kupáiért fognak ezúttal is csatázni. Szepesi Marcellt kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Nem volt jó odalopakodni a kanyarokhoz

Létrehozva 2016. április 27. (szerda)

Nem volt jó odalopakodni a kanyarokhozFekete Dani és Fekete-Tóth Gabi talán még maga sem sejtette, hogy milyen nagy fába vágja a fejszéjét, amikor a monitorról bájosan kacsintott rájuk álmaik Subaruja. Daniék megalkudtak a kocsira, majd munkának láttak, rengeteget hüledeztek az autóban található technikai megoldásokon, de végül annyit dolgoztak, hogy az Eger Rallye-n felvezethették a Rallye2 Bajnokság mezőnyét és kompromisszumok árán ugyan, de célba is értek. A Miskolc Rallye-ra tovább épül a Subaru, immár jó fékek is lesznek rajta, ami Fekete Danit – érthetően- nagyon boldoggá teszi. Őt kérdeztük egri kalandjaikról és a miskolci terveikről.

Bővebben...

R2 - Az autóban és bennünk is van még tartalék

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Az autóban és bennünk is van még tartalékRemek eredménnyel nyitotta az évet Egerben Zsebe Gabi és Sándor Norbi, akik az eredetileg a 7-es kategóriába sorolt Skoda Feliciával ezúttal a 6-osban támadtak és értek célba a géposztály harmadik helyén. Gabiék számára ugyan már rutinfeladat, hogy a sajátjuknál egyel nagyobb kategóriában kell helytállniuk, hiszen 2015-ben is sokszor kényszerültek ilyen helyzetbe az akkori A/5 kevés indulója miatt. Reméljük idén ez a tendencia végre megszakad és a Zsebe-Sándor páros is végre a saját ellenfeleivel mérheti össze a tudását. No nem, mint ha a nagyobb köbcentisek közt nem tudnának kemelkedőt alkotni... Zsebe Gabit kérdeztük az Eger Rallye-ról.

Bővebben...

R2 - Minden szakaszon gyorsultunk egy kicsit

Létrehozva 2016. április 26. (kedd)

Minden szakaszon gyorsultunk egy kicsit12 év kihagyás a rallyesportban az nem kevés, de pontosan ennyi idő után tért vissza a Rallye2 Bajnokságba és a gyorsasági szakaszokra Godó Tomi, aki keresve sem találhatott volna tapasztaltabb navigátort maga mellé az év eleji „navigátorpiacon” mint Tóth Szabi, aki garantáltan óriási segítsége lesz abban, hogy újra versenyritmusba rázódjon. Tamás és Szabolcs Egerben teljesítette a verseny előtt kitűzött terveit, célba értek, de Miskolcon is hasonló vágyakkal száguldanak majd, csak addigra várhatóan az autójukon is tudnak még egy kicsit okosítani, ami kőkemény a 12-es kategóriában sosem jelent hátrányt. Tóth Szabit kérdeztük.

Bővebben...