EREDMÉNYEK

25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Rallye1 25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Historic CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2

R2 - A megújulás éve lesz 2017

Létrehozva 2017. március 26. (vasárnap)

Zsebe Gábor: A megújulás éve lesz 2017Zsebe Gabi és Sándor Norbi 2016-ban hatalmas csatákat vívott a géposztályában azon a négy versenyen, ahol rajthoz álltak a Rallye2 Bajnokság futamain. Jókat autóztak, ügyesek, gyorsak voltak, mégsem lehetett teljesen őszinte a célban a srácok mosolya. Az ok egyszerű. A 7-es géposztályba rendszerint kevesen neveztek, ezért föntebb sorolták őket a 6-osba, ahol Dávid harcát vívták, az R2-es és az egyéb 1.6-os Góliátokkal. Ezt elégelte meg Zsebe Gabi és elhatározta, hogy idén nagy változásokat eszközölnek a holtszezonban. Ezekről beszélgettünk Zsebe Gabival.

Bővebben

R2 - Meg tudtuk volna fordítani az állást

Létrehozva 2016. május 03. (kedd)

 Meg tudtuk volna fordítani az állástKét abszolút második hellyel kezdte az évet a Vizelli Károly-Vizelliné Jobbágy Éva páros a Rallye2 Bajnokságban, amivel az ifjú pár maximálisan elégedett, bár Miskolcon nagyon megizzadtak azért, hogy elérjenek a céldobogó tetejéig. Karesznak és Évinek itt azonban nem ért véget a hétvégéje, mert éjszaka még Miskolcon kipofozták a VFTS-t, amivel vasárnap már Budapesten csapattak, bemutatva a fővárosiaknak is, hogy milyen az a borsodi, hajdúsági, ladás virtus. Vizelli Karcsit kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Kellett idő, hogy felfogjam a győzelmünket

Létrehozva 2016. május 03. (kedd)

 Kellett idő, hogy felfogjam a győzelmünketBajosan kezdődött és a kezdeti büntetés után további nem várt másodpercek iratkoztak fel Szauer Gergő és Rácz Laci neve mellé a Miskolc Rallye első körében. De mire Gergő kezdett volna elkedvetlenedni a fenyítések és vártnál rosszabbul induló verseny miatt, mégis rájuk mosolygott a szerencse. Olyannyira, hogy hátrányukat ledolgozták, ellenfeleiket sorban sújtották a gondok, Gergő pedig élt a lehetőséggel és egészen az abszolút értékelés, valamint a P-12 kategória első helyéig repítette Ladájukat. Szauer Gergőt kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Csak látszatra semmi

Létrehozva 2016. május 03. (kedd)

Csak látszatra semmi

Sok minden nem változott a Rallye2 Bajnokság miskolci versenyén az évadnyitó futamhoz viszonyítva, egy kivételtől eltekintve csak helycserék történtek a dobogón, már ha csak az abszolút értékelést vesszük figyelembe. De ez a látszólagos nyugalom, tényleg csak a látszat. A hamu alatt ezúttal is ott lapult a tűz, hiszen óriási csaták árán alakult ki az egrihez hasonló végső sorrend, ami ezúttal a Szauer Gergő-Rácz László duó számára alakult a legjobban, hiszen a Baranya megyei legények életük első összetett sikerével és a győzelemért járó 20 ponttal térhettek haza Miskolcról.

Bővebben...

R2 - Mályinka „űberbitang” jó volt

Létrehozva 2016. május 03. (kedd)

Mályinka „űberbitang” jó voltAz egri nulla pont után gyönyörűen rendbe rakta a Ladáját Bodogán Feri és Molnár Tomi, ami meg is hálálta a gondos kezek munkáját és három bronzérmet is szerzett a srácoknak Miskolcon, ami érthetően nagy örömmel töltötte el a fiúkat. A kalandok ellenére karcmentesen hozták Feriék célba az idei évre új köntösbe öltöztetett Ladát és fejben már az Iseum Rallye-ra készülődnek, matekoznak keményen, ugyanis nem szeretnének újra egy jó helyezéstől a cél előtt nem sokkal elbúcsúzni, mint, ahogy tették azt 2015-ben. Az biztos, hogy Miskolcon már megágyaztak a szombathelyi sikernek. Bodogán Ferit kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Az egri eredményünkkel Miskolcon is beérjük

Létrehozva 2016. április 30. (szombat)

Az egri eredményünkkel Miskolcon is beérjükCsodálatos eredménnyel nyitotta a 2016-os évadot Vizelli Karcsi és Vizelliné Jobbágy Évi, hiszen az Eger Rallye-n, az abszolút második hely mellé a 12-es kategória és a Lada Kupa első helyét is begyűjtötték. A Miskolc Rallye-n Éviék szó nélkül kiegyeznének egy hasonló eredménnyel, de tudják, hogy a sikert nem adják könnyen. Pláne nem a 12-es géposztályban, ahol a Miskolc Rallye-n is a Rallye2 Bajnokság legnépesebb és legkeményebb társasága fog összecsapni a pontokért. Vizelliné Jobbágy Évit kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Tökösnek kell lenni Bükkszentkereszten

Létrehozva 2016. április 30. (szombat)

Tökösnek kell lenni BükkszentkeresztenAutót és egyúttal márkát is váltott Takács Olivér az év elején, amikor Hondája helyett egy Citroen C2R2-vel vágott neki Kulcsár Danival az Eger Rallye-nak. Olivér nem volt boldog a verseny után, hiszen nem értek célba és még egy büntetést is begyűjtöttek. De már fátylat borítottak a srácok az egri kalandokra, fedje őket jótékony homály és inkább készülnek a Miskolc Rallye-ra, ahol mindenképpen szeretnék kiköszörülni az egri csorbát. Takács Olivért kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Még csak egy rossz féktávunk sem volt

Létrehozva 2016. április 30. (szombat)

Még csak egy rossz féktávunk sem voltElső versenyét teljesítette együtt az Oberling Krisztián-Ferenczi Laci páros Egerben és Krisztián véleménye szerint jól sikerült a kettőjük frigye, remek munkát végeztek együtt, aminek hozományaként kitűnően helyt tudtak állni a sajátjuknál egyel nagyobb géposztályban is. Bár ebben Krisztiánnak már rutinja van. A srácok Miskolc Rallye-ja a gumiszabályok áldozatává válik, nem tudnak indulni Borsodban, de Krisztián nem tétlenkedik, dolgozik a kis Suzukijukon, már a szombathelyi Iseum Rallye-ra készíti felfelé a sporteszközt. Oberling Krisztiánt kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Nem Miskolcon akarjuk megnyerni a bajnokságot

Létrehozva 2016. április 30. (szombat)

Nem Miskolcon akarjuk megnyerni a bajnokságotKi sem mozdult Jánosa Ákos és Brunekker Árpi az Eger Rallye előtt a Hotel Egerből, de nem mondhatnánk, hogy wellnessezéssel töltötték a napot. Bár volt ott meleg víz körülöttük liter számra, csak annyiban hibádzott a dolog, hogy az nem a jakuzziban áztatta a srácok legjobb barátját, hanem a homlokukról lopakodott egészen az alsójukig, mivel egy adminisztrációs probléma miatt főtt a fejük, a versenyirodából sem tudtak emiatt kijönni. Ott ért véget számukra az Eger Rallye. Miskolcon Ákos szeretné megkezdeni a felzárkózást és örülne, ha visszaszerezhetne néhányat az elvesztegetett pontjaikból, de tudja, hogy az ügyes helyi pilóták nagyon megnehezíthetik a dolgukat. János Ákost kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Alaposabbak leszünk, mint Egerben

Létrehozva 2016. április 30. (szombat)

Alaposabbak leszünk, mint EgerbenRégen találta már szembe magát olyan komoly technikai gonddal Dékány Sanyi és Hegede Tomi, mint az Eger Rallyen, amikor is eltűnt a második fokozat a váltójukból. De a srácok sokat gépészkedtek, ahogy tudták áthidalták a problémát és végül ezüstéremmel a nyakukban búcsúztak el Egertől. Tomiék tanultak az esetből és Miskolcra már jóval összeszedettebben érkeznek majd. Igyekeznek a verseny előtt alaposan kipihenni magukat, hogy a szombati rajtnál már igazán a toppon legyenek és ha lehet, akkor az egritől még fényesebb medálokkal örvendeztessék meg szurkolóikat és önmagukat. Hegede Tomit kérdeztük.

Bővebben...