HELL 23. Miskolc Rallye

R2 - Csak látszatra semmi

Létrehozva 2016. május 03. (kedd)

Csak látszatra semmi

Sok minden nem változott a Rallye2 Bajnokság miskolci versenyén az évadnyitó futamhoz viszonyítva, egy kivételtől eltekintve csak helycserék történtek a dobogón, már ha csak az abszolút értékelést vesszük figyelembe. De ez a látszólagos nyugalom, tényleg csak a látszat. A hamu alatt ezúttal is ott lapult a tűz, hiszen óriási csaták árán alakult ki az egrihez hasonló végső sorrend, ami ezúttal a Szauer Gergő-Rácz László duó számára alakult a legjobban, hiszen a Baranya megyei legények életük első összetett sikerével és a győzelemért járó 20 ponttal térhettek haza Miskolcról.

Bővebben...

R2 - Mályinka „űberbitang” jó volt

Létrehozva 2016. május 03. (kedd)

Mályinka „űberbitang” jó voltAz egri nulla pont után gyönyörűen rendbe rakta a Ladáját Bodogán Feri és Molnár Tomi, ami meg is hálálta a gondos kezek munkáját és három bronzérmet is szerzett a srácoknak Miskolcon, ami érthetően nagy örömmel töltötte el a fiúkat. A kalandok ellenére karcmentesen hozták Feriék célba az idei évre új köntösbe öltöztetett Ladát és fejben már az Iseum Rallye-ra készülődnek, matekoznak keményen, ugyanis nem szeretnének újra egy jó helyezéstől a cél előtt nem sokkal elbúcsúzni, mint, ahogy tették azt 2015-ben. Az biztos, hogy Miskolcon már megágyaztak a szombathelyi sikernek. Bodogán Ferit kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Az egri eredményünkkel Miskolcon is beérjük

Létrehozva 2016. április 30. (szombat)

Az egri eredményünkkel Miskolcon is beérjükCsodálatos eredménnyel nyitotta a 2016-os évadot Vizelli Karcsi és Vizelliné Jobbágy Évi, hiszen az Eger Rallye-n, az abszolút második hely mellé a 12-es kategória és a Lada Kupa első helyét is begyűjtötték. A Miskolc Rallye-n Éviék szó nélkül kiegyeznének egy hasonló eredménnyel, de tudják, hogy a sikert nem adják könnyen. Pláne nem a 12-es géposztályban, ahol a Miskolc Rallye-n is a Rallye2 Bajnokság legnépesebb és legkeményebb társasága fog összecsapni a pontokért. Vizelliné Jobbágy Évit kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Tökösnek kell lenni Bükkszentkereszten

Létrehozva 2016. április 30. (szombat)

Tökösnek kell lenni BükkszentkeresztenAutót és egyúttal márkát is váltott Takács Olivér az év elején, amikor Hondája helyett egy Citroen C2R2-vel vágott neki Kulcsár Danival az Eger Rallye-nak. Olivér nem volt boldog a verseny után, hiszen nem értek célba és még egy büntetést is begyűjtöttek. De már fátylat borítottak a srácok az egri kalandokra, fedje őket jótékony homály és inkább készülnek a Miskolc Rallye-ra, ahol mindenképpen szeretnék kiköszörülni az egri csorbát. Takács Olivért kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Még csak egy rossz féktávunk sem volt

Létrehozva 2016. április 30. (szombat)

Még csak egy rossz féktávunk sem voltElső versenyét teljesítette együtt az Oberling Krisztián-Ferenczi Laci páros Egerben és Krisztián véleménye szerint jól sikerült a kettőjük frigye, remek munkát végeztek együtt, aminek hozományaként kitűnően helyt tudtak állni a sajátjuknál egyel nagyobb géposztályban is. Bár ebben Krisztiánnak már rutinja van. A srácok Miskolc Rallye-ja a gumiszabályok áldozatává válik, nem tudnak indulni Borsodban, de Krisztián nem tétlenkedik, dolgozik a kis Suzukijukon, már a szombathelyi Iseum Rallye-ra készíti felfelé a sporteszközt. Oberling Krisztiánt kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Nem Miskolcon akarjuk megnyerni a bajnokságot

Létrehozva 2016. április 30. (szombat)

Nem Miskolcon akarjuk megnyerni a bajnokságotKi sem mozdult Jánosa Ákos és Brunekker Árpi az Eger Rallye előtt a Hotel Egerből, de nem mondhatnánk, hogy wellnessezéssel töltötték a napot. Bár volt ott meleg víz körülöttük liter számra, csak annyiban hibádzott a dolog, hogy az nem a jakuzziban áztatta a srácok legjobb barátját, hanem a homlokukról lopakodott egészen az alsójukig, mivel egy adminisztrációs probléma miatt főtt a fejük, a versenyirodából sem tudtak emiatt kijönni. Ott ért véget számukra az Eger Rallye. Miskolcon Ákos szeretné megkezdeni a felzárkózást és örülne, ha visszaszerezhetne néhányat az elvesztegetett pontjaikból, de tudja, hogy az ügyes helyi pilóták nagyon megnehezíthetik a dolgukat. János Ákost kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Alaposabbak leszünk, mint Egerben

Létrehozva 2016. április 30. (szombat)

Alaposabbak leszünk, mint EgerbenRégen találta már szembe magát olyan komoly technikai gonddal Dékány Sanyi és Hegede Tomi, mint az Eger Rallyen, amikor is eltűnt a második fokozat a váltójukból. De a srácok sokat gépészkedtek, ahogy tudták áthidalták a problémát és végül ezüstéremmel a nyakukban búcsúztak el Egertől. Tomiék tanultak az esetből és Miskolcra már jóval összeszedettebben érkeznek majd. Igyekeznek a verseny előtt alaposan kipihenni magukat, hogy a szombati rajtnál már igazán a toppon legyenek és ha lehet, akkor az egritől még fényesebb medálokkal örvendeztessék meg szurkolóikat és önmagukat. Hegede Tomit kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Megadta magát a motor

Létrehozva 2016. április 29. (péntek)

Megadta magát a motorMég mielőtt elkezdődhetett volna, már véget is ért Madari Imi és Haracska Tomi Miskolc Rallye-ja, hiszen a Renault Clio-juk köszöni szépen, jót kirándult Miskolc-Tapolcára, de az idefelé tartó úton megbetegedett az április végi hidegben. Ez viszont Imiéknek volt rossz hír, ugyanis a várva vár örömteli kilométerek helyett csak a bosszúság és a korai hazautazás jutott nekik. Madari Imivel beszélgettünk délután a versenyirodán.

Bővebben...

R2 - Nem kedvelem a miskolci pályákat

Létrehozva 2016. április 29. (péntek)

Berecz Gábor: Tudtuk, hogy baj van, de nem adtuk felÚj navigátorral vágott neki az évnek Fróna János, aki a már Rallye2 mezőnyéből is szépen lassan kiöregedő Honda Civicjével és Bartha Nándival nem tűzött ki maga elé elérhetetlen vágyakat. Célba érni és jól érezni magukat Egerben. Ez össze is jött a fiúknak. A Miskolc Rallye előtt négy nappal beszélgettünk Jánossal, aki akkor már úgy érezte, hogy hétfőn este lassacskán illő lenne nekiveselkedni a miskolci felkészülésnek. A hazai versenye azonban egyáltalán nem a szíve csücske, hiszen velük, szinte minden Miskolc Rallye-n történik valami ramazúri.

Bővebben...

R2 - Tudtuk, hogy baj van, de nem adtuk fel

Létrehozva 2016. április 29. (péntek)

Berecz Gábor: Tudtuk, hogy baj van, de nem adtuk felHeroikus küzdelmet vívott Berecz Gabi és Szekeres Laci az Eger Rallye gyorsasági szakaszain Honda Civic-jével és már csak egyetlen gyorsaságit kellett volna az autónak kibírnia, hogy Gabiék kupákkal a kezükben zárhassák az évadnyitó versenyt. De a sors kegyetlen volt velük, a technika fityiszt mutatott és ezzel sajnos nem csak az Eger Rallye lesz 0 pontos a Berecz-Szekeres duó év végi bizonyítványában, hanem sajnos a Miskolc is. Berecz Gabit kérdeztük egri élményeiről és az éves terveikről.

Bővebben...