EREDMÉNYEK

25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Rallye1 25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Historic CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2

R2 - Karner Zoltán: Legalább négy aszfaltos versenyen ott szeretnénk lenni 2017-ben

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Karner Zoltán: Legalább négy aszfaltos versenyen ott szeretnénk lenni 2017-benKarner Zolinak és Faludi Gabriellának sikerült a technika ördögével elég jó barátságot kötnie 2016 márciusában és mondhatni, hogy az egri pertu elfogyasztása után egészen Székesfehérvárig együtt üldögéltek a szép lila színe okán csak Milkának becézett Lada VFTS-ben. Az új motorral azonban már szárnyalt a páros Székesfehérváron, de eddig igazából csak a Szilveszter Rallye-n élvezhették gondtalanul a műhelyben eltöltött órák gyümölcsét. Zoli és Gabi idén mindenképpen több Rallye2-es versenyen szeretne ott lenni, mint tavaly, így megkértük Karner Zolit, hogy avassa be a Rallye2.hu olvasóit is a terveikbe.

Bővebben

R2 - Madari Imre: Gyorsulni szeretnénk

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Madari Imre: Gyorsulni szeretnénkAz évad végének legszorosabb csatája fűződik a 8-as kategóriához és a Madari Imi-Haracska Tomi duó nevéhez, hiszen a Renault-val versenyző páros pontazonossággal érkezett meg Ózdra, ahol végül sikerrel vették a srácok az akadályt és begyűjtötték a géposztály bronzérmét. Imiék örültek is az év végi kupáknak, hiszen méltó zárása volt ez az első Renault-ban eltöltött évüknek, de 2017-ben fentebb szeretnének lépni a dobogón, ezért mostanság éjt nappallá téve dolgoznak a Clio-n és azon, hogy megvalósíthassák a terveiket. Madari Imit kérdeztük 2016-ról és az idei évi terveikről.

Bővebben

R2 - Kolencsik Balázs: Új autó, régi tervek

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Kolencsik Balázs: Új autó, régi tervekKolencsik Balázs és Kemény Zsolti legfőbb vágya csupán annyi volt az idény kezdetén, hogy a Rallye2 Bajnokság összes idei versenyén rajthoz tudjanak állni, de a Villám McQueen-nek álcázott Peugeot 106-osukat többször is megszállta a technika ördöge és pont a hazai versenyükön, az utolsó előtti gyorsaságin fosztotta meg őket egy abszolút győzelemtől. Balázs talán emiatt is döntött úgy, hogy a holtszezonban egy elég komoly projektbe, új autó építésébe vágnak bele és erőteljesen bízik abban a miskolci pilóta, hogy ezzel a kocsival végre valóra válthatja régi álmait és az elsőtől az utolsó fordulóig kiélezett csatákat vívhatnak majd 2017-ben a pontokért és a kupákért a Rallye2 Bajnokságban. Kolencsik Balázst kérdeztük.

Bővebben

R2 - A bajnoki címünkhöz méltó módon szeretnénk idén szerepelni

Létrehozva 2017. március 26. (vasárnap)

A bajnoki címünkhöz méltó módon szeretnénk idén szerepelniNagyon sokáig vártunk Vizelli Karcsinak, a Rallye2 Bajnokság abszolút bajnoki címvédő pilótájának a nyilatkozatára, mivel még napokkal ezelőtt is az volt a kérdés, hogy hol folytatják a pályafutásukat. Jelentjük, a Rallye2 szempontjából örömteli döntést meghozták Kareszék, maradnak a Rallye2 Bajnokságban, nem állnak be az ORB mezőnyébe a rengeteg R5-ös közé, hanem újra a közönség kedvencével, a gyönyörű Lada VFTS-ükkel szántják föl a gyorsasági szakaszokat. Ehhez csupán csak össze kell rakniuk az atomjaira szétszedett kocsit. Vizelli Karcsival beszélgettünk.

Bővebben

R2 - Ott leszünk a Miskolc Rallye-n

Létrehozva 2017. március 26. (vasárnap)

Ott leszünk a Miskolc Rallye-nIfj. Fogarasi Attila és Toloczkó Peti 2016-ban bajnokként zárta az évet a 8-as géposztályban, de sem ez, sem pedig az abszolút negyedik helyük nem volt elég ahhoz, hogy az idei évet biztosan végig csinálhassák a srácok a Rallye2 Bajnokságban. Miskolcon ott lesznek, de gyakorlatilag a lét lesz a tét Borsodban, a jó szereplésen akár az egész éve is múlhat a móri duónak, akik emiatt (is) izgatottan készülnek az évad nyitóversenyére. Ifj. Fogarasi Attilát kérdeztük.

Bővebben

R2 - Fejlesztjük a kocsinkat, csak ezúttal visszafelé

Létrehozva 2017. március 26. (vasárnap)

Fejlesztjük a kocsinkat, csak ezúttal visszafeléFróna Jani és Bartha Nándi már 2016-ban is a Rallye2 Bajnokság egyik legöregebb autójával, egy Honda Civic-el rótta a versenykilométereket, de olykor még a citroenes vetélytársak bajszát is húzogatták a jó öreg technikával, kupát is tudtak szerezni Salgótarjánban. Idén azonban a visszafejlesztés mellett döntöttek a srácok, mert az esélyeik rettenetesen eltörpülnek a megerősödő 6-os kategóriában. A teljes változás kedvéért még Nándi is átadja a helyét Magyar Zsoltinak, így egy újdonságokban igencsak bővelkedő évről beszélgethettünk Fróna Jánossal.

Bővebben

R2 - Nem lesz könnyű dolgunk a 6-os géposztályban

Létrehozva 2017. március 26. (vasárnap)

Nem lesz könnyű dolgunk a 6-os géposztálybanLászló Pisti és Szabó Gabi 2016-ban, hosszú, három évnyi kihagyás után tért vissza a Rallye2 Bajnokság mezőnyébe egy olyan – számukra – új autóval, amellyel korábban nyertek abszolútban is bajnokságot a Rallye2-ben. A tanulóév után Pistiék nagyon várják már a miskolci rajtot, de nem teljesen őszinte a mosolyuk, mert 2017-ben átsorolják őket a 6-os kategóriába. Tudják, hogy nem lesz hátrányukra a nagyobb motor a Hondájukban, de azzal is tisztában vannak, hogy az új R2-k ellenében még a nagyobb hengerűrtartalom mellett is nagyon fel kell majd kötni a tűzálló alsójukat. László Pistivel beszélgettünk.

Bővebben

R2 - Amint tudunk, újra rajthoz állunk a Rallye2-ben

Létrehozva 2017. március 26. (vasárnap)

Amint tudunk, újra rajthoz állunk a Rallye2-benMolnár Feri bácsinál 2014 végén betelt a pohár és egy gyengébb pillanatában készpénzre cserélte a sokat dédelgetett Hondáját. Szerencsére hamar jelentkeztek nála az elvonási tünetek, ezért belátta, hogy nem lesz ez így jól és az új tulaj által leharcolt Civic-et visszavásárolta, megjavította, hogy Kása Ferivel a jobb1-ben, 2016-ban újra versenyezhessenek a Rallye2 Bajnokságban. Háromszor mutatta meg magát tavaly a páros, jelenleg Feri bácsi az idei évet tervezgeti, pedig január elején egy elég komoly műtéten esett át az A/6-os géposztály korábbi bajnoka. Molnár Feri bácsit kérdeztük.

Bővebben

R2 - Kilátástalan a helyzetünk

Létrehozva 2017. március 26. (vasárnap)

Kilátástalan a helyzetünkFolyamatosan kérdezzük a Rallye2 Bajnokság résztvevőit az idei évi terveikről, általában mindenki optimista, de a mezőny egyik legismertebb és legsikeresebb résztvevőiről, a Szauer Gergő-Rácz László duóról egy picike jó hírrel sem tudunk szolgálni. A mohácsi páros éve, komoly veszélyben van, ám srácok szorgalmasan keresik a lehetőségeket. Szauer Gergővel beszélgettünk.

Bővebben

R2 - A gumik már megvannak Miskolcra

Létrehozva 2017. március 26. (vasárnap)

A gumik már megvannak MiskolcraA Ruszkai testvéreknek, Attilának és Máténak nem voltak nagyratörő terveik a P13-as kategóriában, de mégis szerették volna, ha az év végén kupákkal jutalmazzák őket a Rallye Szakág díjátadó ünnepségén, magyarán dobogóra akartak állni a géposztályban. A lehetőség igazából egy MARB versenyen ment el, így csak negyedikek lettek, de Attiláék már régen nem keseregnek ezen, hanem minden idejükkel a felkészülésre és a 2017-es évre koncentrálnak. Ruszkai Attilával beszélgettünk a mögöttük és az előttük álló évadról.

Bővebben