EREDMÉNYEK

25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Rallye1 25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Historic CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2

R2 - Nem titok, dobogóra szeretnénk állni

Létrehozva 2017. március 31. (péntek)

Nem titok, dobogóra szeretnénk állniRuszó Krisztián izgatottan készül a Miskolc Rallye vasárnapi gyorsasági szakaszaira, hiszen tavaly nem sikerült neki jól a hazai futam, hiába volt szépségdíjas az új VFTS-e, az alapos felkészítés ellenére sok probléma jelentkezett a versenyen. Most Krisztián új navigátorral indul az évnek, a továbbra is kőkemény P12-es géposztályban, ahol a dobogós helyezések valamelyikét szeretné begyűjteni az évadnyitó megmérettetésen. Ruszó Krisztiánt kérdeztük.

Bővebben

R2 - Az ismerkedésen lesz a hangsúly

Létrehozva 2017. március 31. (péntek)

Az ismerkedésen lesz a hangsúlyForgács Laci idén Bartók Erikkel a jobb1-ben vág neki a Rallye2 Bajnokságnak a P13-as géposztályban és ránézésre ugyanazzal az autóval, mint 2016-ban, de a tél folyamán óriási változásokon esett át a BMW-jük. A Laci update után majdnem két mázsával lett könnyebb a kocsi, plusz a motor is vadonatúj, így nem csoda, ha az újdonsült páros nagyon várja már a Miskolc Rallye rajtját. A terveikről a csapat mindenesével, Szabó Krisztiánnal beszélgettünk.

Bővebben

R2 - Mályinkára nagyon gyúrunk

Létrehozva 2017. március 31. (péntek)

Mályinkára nagyon gyúrunkBodogán Feri és Molnár Tomi számára egy picit a végletek versenye lesz a Miskolc Rallye. Mályinkát nagyon várják a srácok, imádják, ott nagyot akarnak autózni. Ám Kánó a mumus, mert eddig azon a szakaszon még semmi nem jött össze a párosnak, nem szépek a kánói emlékeik. De a léc így is elég magasan lesz, Feriék nagyon szeretnének a verseny végén a mezőny elejében végezni. Bodogán Ferivel beszélgettünk.

Bővebben

R2 - Nem tesszük alacsonyabbra a mércét

Létrehozva 2017. március 31. (péntek)

Nem tesszük alacsonyabbra a mércétKizárólag Miskolcon láthatjuk 2017-ben a Rallye2 Bajnokság tavalyi évének abszolút ezüstérmeseit és egyben az 5-ös géposztály bajnokait, azaz Neukirchner Andrást és Guzi Robit. Bandi imádja Mályinkát, a számára semleges Lyukóbányán csak egy gyors menetre készül, de az emlékei szerint nem éppen ragyogó minőségű Kánó-Imola-Ragály állapota miatt igencsak aggódik a baranyai pilóta. Neukirchner Andrással beszélgettünk.

Bővebben

R2 - Nekem nem nehéz új gyorsaságit mutatni

Létrehozva 2017. március 31. (péntek)

Nekem nem nehéz új gyorsaságit mutatniPapp Laci és Papp Csabi már csak karnyújtásnyira van régen dédelgetett álmától, így arra is reális esély mutatkozik, hogy a Miskolc Rallye-n végre egy új motor repíti őket és a Volvojukat a győzelem felé. A P13-as géposztály bajnoki címvédő pilótájával, Papp Lászlóval beszélgettünk.

Bővebben

R2 - Baksai László: Köszönjük a 2WD kupát!

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Baksai László: Köszönjük a 2WD kupát!A tavalyi sikertelen BMW-s és VFTS-eses kitérő után 2017-ben Baksai Laci visszaül egy a számára többszörösen is bizonyítottan, teljesen kézre álló A/6-os Ladába, ahol egy kategória, márka és vetélytársa, Erdei Zoli diktálja majd neki az itinert. Hogy miként tervezi együtt a két pilóta az idei évet, a Miskolc Rallye-t és, hogy mire számítanak, arról kérdeztük őket.

Bővebben

R2 - Ifj. Kanyik Antal: Nem akarunk lemaradni az izgalmas csatákról

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Ifj. Kanyik Antal: Nem akarunk lemaradni az izgalmas csatákrólIfj. Kanyik Anti és Nyirfás Juli egy évnyi ORC-s kiruccanás után tér vissza a Rallye2 Bajnokság mezőnyébe egy új, 208-as Peugeot-val, de egyáltalán nem lesz könnyű a dolguk, mert az alaposan megemberesedett 6-os géposztályban sok ügyes pilóta és jó autó pályázik majd a kategória, illetve az abszolút győzelemre egyaránt. De Anti szerint ez lesz a legjobb az egészben és éppen a várható kőkemény csaták reményében igazolnak 2017-re, újra a Rallye2-be. Ifj. Kanyik Antit kérdeztük.

Bővebben

R2 - Borza Tamás: Hirtelen összeállt az évünk

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Borza Tamás: Hirtelen összeállt az évünkA 2016-os RallyeShow-n Borza Tamás egy kicsit szomorúan újságolta nekünk, hogy 2017-ben őt sajnos nem látjuk a versenypályákon. Ezért lepődött meg leginkább ő, amikor hirtelen összeállt az éve, autót vásárolt, Trescsik Ákos személyében új navigátort is talált, így most már nincs más hátra, mint, hogy ők is a lovak közé csapjanak a Hondájukkal. Borza Tamás beszélt a terveikről.

Bővebben

R2 - Jánosa Ákos: Lyukóbányát túléljük, aztán Kánó VB-s lesz

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Jánosa Ákos: Lyukóbányát túléljük, aztán Kánó VB-s leszJánosa Ákos és Brunekker Árpi körül nagyot fordult a világ az évadzáró Ózd Rallye óta, mivel csapatot és autót is váltottak a srácok, akik egy gyors tanulás után minél előbb szeretnék pont és kupatermelő üzemmódba állítani a vadiúj Peugeot 208 R2-es versenyautójukat. Jánosa Ákost kérdeztük.

Bővebben

R2 - Hibján József: Hiányozni fog Eger, de várjuk Miskolcot

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Hibján József: Hiányozni fog Eger, de várjuk MiskolcotNem lesz könnyű dolga Hibján Jocinak és Szurovcsák Pistinek, ha meg akarja védeni a 2016-ban megszerzett bajnoki címét, a 6-os géposztályban, mert a kategória irtózatosan megerősödött, tövig kell taposniuk Jociéknak a gázt, ha az új R2-kkel és pilótáikkal partiban akarnak lenni. A nyíregyházi duó nagyon kedveli az Eger Rallye-t, ezért kicsit csalódottak, hogy a Mátra helyett a Bükkben kezdik az évet, de ez csöppnyit sem vesz el abból az érzésből, hogy nagyon várják már a srácok, hogy végre nekivágjanak az első gyorsaságinak a téli pihenő után. Hibján Jocit kérdeztük.

Bővebben