HELL 23. Miskolc Rallye

R2 - Nem tesszük alacsonyabbra a mércét

Létrehozva 2017. március 31. (péntek)

Nem tesszük alacsonyabbra a mércétKizárólag Miskolcon láthatjuk 2017-ben a Rallye2 Bajnokság tavalyi évének abszolút ezüstérmeseit és egyben az 5-ös géposztály bajnokait, azaz Neukirchner Andrást és Guzi Robit. Bandi imádja Mályinkát, a számára semleges Lyukóbányán csak egy gyors menetre készül, de az emlékei szerint nem éppen ragyogó minőségű Kánó-Imola-Ragály állapota miatt igencsak aggódik a baranyai pilóta. Neukirchner Andrással beszélgettünk.

Bővebben

R2 - Nekem nem nehéz új gyorsaságit mutatni

Létrehozva 2017. március 31. (péntek)

Nekem nem nehéz új gyorsaságit mutatniPapp Laci és Papp Csabi már csak karnyújtásnyira van régen dédelgetett álmától, így arra is reális esély mutatkozik, hogy a Miskolc Rallye-n végre egy új motor repíti őket és a Volvojukat a győzelem felé. A P13-as géposztály bajnoki címvédő pilótájával, Papp Lászlóval beszélgettünk.

Bővebben

R2 - Baksai László: Köszönjük a 2WD kupát!

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Baksai László: Köszönjük a 2WD kupát!A tavalyi sikertelen BMW-s és VFTS-eses kitérő után 2017-ben Baksai Laci visszaül egy a számára többszörösen is bizonyítottan, teljesen kézre álló A/6-os Ladába, ahol egy kategória, márka és vetélytársa, Erdei Zoli diktálja majd neki az itinert. Hogy miként tervezi együtt a két pilóta az idei évet, a Miskolc Rallye-t és, hogy mire számítanak, arról kérdeztük őket.

Bővebben

R2 - Ifj. Kanyik Antal: Nem akarunk lemaradni az izgalmas csatákról

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Ifj. Kanyik Antal: Nem akarunk lemaradni az izgalmas csatákrólIfj. Kanyik Anti és Nyirfás Juli egy évnyi ORC-s kiruccanás után tér vissza a Rallye2 Bajnokság mezőnyébe egy új, 208-as Peugeot-val, de egyáltalán nem lesz könnyű a dolguk, mert az alaposan megemberesedett 6-os géposztályban sok ügyes pilóta és jó autó pályázik majd a kategória, illetve az abszolút győzelemre egyaránt. De Anti szerint ez lesz a legjobb az egészben és éppen a várható kőkemény csaták reményében igazolnak 2017-re, újra a Rallye2-be. Ifj. Kanyik Antit kérdeztük.

Bővebben

R2 - Borza Tamás: Hirtelen összeállt az évünk

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Borza Tamás: Hirtelen összeállt az évünkA 2016-os RallyeShow-n Borza Tamás egy kicsit szomorúan újságolta nekünk, hogy 2017-ben őt sajnos nem látjuk a versenypályákon. Ezért lepődött meg leginkább ő, amikor hirtelen összeállt az éve, autót vásárolt, Trescsik Ákos személyében új navigátort is talált, így most már nincs más hátra, mint, hogy ők is a lovak közé csapjanak a Hondájukkal. Borza Tamás beszélt a terveikről.

Bővebben

R2 - Jánosa Ákos: Lyukóbányát túléljük, aztán Kánó VB-s lesz

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Jánosa Ákos: Lyukóbányát túléljük, aztán Kánó VB-s leszJánosa Ákos és Brunekker Árpi körül nagyot fordult a világ az évadzáró Ózd Rallye óta, mivel csapatot és autót is váltottak a srácok, akik egy gyors tanulás után minél előbb szeretnék pont és kupatermelő üzemmódba állítani a vadiúj Peugeot 208 R2-es versenyautójukat. Jánosa Ákost kérdeztük.

Bővebben

R2 - Hibján József: Hiányozni fog Eger, de várjuk Miskolcot

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Hibján József: Hiányozni fog Eger, de várjuk MiskolcotNem lesz könnyű dolga Hibján Jocinak és Szurovcsák Pistinek, ha meg akarja védeni a 2016-ban megszerzett bajnoki címét, a 6-os géposztályban, mert a kategória irtózatosan megerősödött, tövig kell taposniuk Jociéknak a gázt, ha az új R2-kkel és pilótáikkal partiban akarnak lenni. A nyíregyházi duó nagyon kedveli az Eger Rallye-t, ezért kicsit csalódottak, hogy a Mátra helyett a Bükkben kezdik az évet, de ez csöppnyit sem vesz el abból az érzésből, hogy nagyon várják már a srácok, hogy végre nekivágjanak az első gyorsaságinak a téli pihenő után. Hibján Jocit kérdeztük.

Bővebben

R2 - Karner Zoltán: Legalább négy aszfaltos versenyen ott szeretnénk lenni 2017-ben

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Karner Zoltán: Legalább négy aszfaltos versenyen ott szeretnénk lenni 2017-benKarner Zolinak és Faludi Gabriellának sikerült a technika ördögével elég jó barátságot kötnie 2016 márciusában és mondhatni, hogy az egri pertu elfogyasztása után egészen Székesfehérvárig együtt üldögéltek a szép lila színe okán csak Milkának becézett Lada VFTS-ben. Az új motorral azonban már szárnyalt a páros Székesfehérváron, de eddig igazából csak a Szilveszter Rallye-n élvezhették gondtalanul a műhelyben eltöltött órák gyümölcsét. Zoli és Gabi idén mindenképpen több Rallye2-es versenyen szeretne ott lenni, mint tavaly, így megkértük Karner Zolit, hogy avassa be a Rallye2.hu olvasóit is a terveikbe.

Bővebben

R2 - Madari Imre: Gyorsulni szeretnénk

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Madari Imre: Gyorsulni szeretnénkAz évad végének legszorosabb csatája fűződik a 8-as kategóriához és a Madari Imi-Haracska Tomi duó nevéhez, hiszen a Renault-val versenyző páros pontazonossággal érkezett meg Ózdra, ahol végül sikerrel vették a srácok az akadályt és begyűjtötték a géposztály bronzérmét. Imiék örültek is az év végi kupáknak, hiszen méltó zárása volt ez az első Renault-ban eltöltött évüknek, de 2017-ben fentebb szeretnének lépni a dobogón, ezért mostanság éjt nappallá téve dolgoznak a Clio-n és azon, hogy megvalósíthassák a terveiket. Madari Imit kérdeztük 2016-ról és az idei évi terveikről.

Bővebben

R2 - Kolencsik Balázs: Új autó, régi tervek

Létrehozva 2017. március 29. (szerda)

Kolencsik Balázs: Új autó, régi tervekKolencsik Balázs és Kemény Zsolti legfőbb vágya csupán annyi volt az idény kezdetén, hogy a Rallye2 Bajnokság összes idei versenyén rajthoz tudjanak állni, de a Villám McQueen-nek álcázott Peugeot 106-osukat többször is megszállta a technika ördöge és pont a hazai versenyükön, az utolsó előtti gyorsaságin fosztotta meg őket egy abszolút győzelemtől. Balázs talán emiatt is döntött úgy, hogy a holtszezonban egy elég komoly projektbe, új autó építésébe vágnak bele és erőteljesen bízik abban a miskolci pilóta, hogy ezzel a kocsival végre valóra válthatja régi álmait és az elsőtől az utolsó fordulóig kiélezett csatákat vívhatnak majd 2017-ben a pontokért és a kupákért a Rallye2 Bajnokságban. Kolencsik Balázst kérdeztük.

Bővebben