HELL 23. Miskolc Rallye

R2 - Tökéletesen kijött a lépés Miskolcon

Létrehozva 2017. április 05. (szerda)

Tökéletesen kijött a lépés MiskolconÉletében másodjára állhatott fel a Rallye2 Bajnokságban, a dobogó legfelső fokára Csomós Mixi, aki Nagy Attilával a jobb1-ben minden babért learatott, amit csak lehetett az évadnyitó Miskolc Rallye-n. Pedig nem volt könnyű dolga a fiúknak, hiszen az ellenfeleken túl a fékekkel, vagyis azok hiányával is meg kellett küzdeniük az új autójukban. Csomós Mixivel beszélgettünk a miskolci kategória és abszolút győzelmükről.

Bővebben

R2 - Nem számítottunk a bronzérmekre

Létrehozva 2017. április 05. (szerda)

Nem számítottunk a bronzérmekreAz új autó megismerése volt a legfőbb célja Ifj. Kanyik Antinak és Nyirfás Julinak, de ők nem lacafacáztak, hanem rögtön az első gyorsaságin az abszolút értékelés első helyével jelezték mindenkinek, hogy teljes erőbedobással tértek vissza a Rallye2 Bajnokságba. A futam végén az összetettben és a 6-os kategóriában is megszerezték a bronzérmet, az új Peugeot 208 R2-vel, így érthetően boldogan tértek haza az évadnyitó megmérettetés után. Ifj. Kanyik Antival beszélgettünk a Miskolc Rallye-ról.

Bővebben

R2 - Biztonsággal, keresztben, imádtuk a Miskolc Rallye-t

Létrehozva 2017. április 05. (szerda)

Biztonsággal, keresztben, imádtuk a Miskolc Rallye-tIgazából hibátlanul, csak egy késésért begyűjtött 10 másodperces büntetéstől hátráltatva versenyezhetett Miskolcon Papp Laci és Papp Csabi, aminek köszönhetően meg is szerezték a P13-as géposztály aranyérmét, ami méltó folytatása volt a tavalyi évüknek, amikor bajnokként állhattak fel a Papp tesók a P13 dobogójára. A Miskolc Rallye-ról, Papp Lacit kérdeztük.

Bővebben

R2 - Nehéz volt úton maradni, de nyertünk a 2WD kupában

Létrehozva 2017. április 05. (szerda)

Nehéz volt úton maradni, de nyertünk a 2WD kupábanIfj. Fogarasi Attila és Toloczkó Peti emberfeletti küzdelem árán tudott csak nevezni a Miskolc Rallye-ra, de megérte, hiszen a tavalyi 8-as kategória bajnoki címvédő móri párosa a vadiúj 2WD kupában azonnal győzelemmel mutatkozott be és a Hondájuk sérült futóművének ellenére még a sokak által rettegett R2-es autót hajtó versenyzők bajszát is meghúzogatták az N/3-as kocsival. Ifj. Fogarasi Attilát kérdeztük a Miskolc Rallye-ról.

Bővebben

Citroenes siker a másodosztályban

Létrehozva 2017. április 02. (vasárnap)

Citroenes siker a másodosztálybanA Citroen C2R2-vel versenyző Csomós Miklós, Nagy Attila páros nyerte meg a Rallye2 szezonnyitó versenyét, a 23. Hell Miskolc Rallyet. A győztes egység a hat gyorsasági szakaszból mindössze kettőn volt a leggyorsabb, de ez is elég volt a nap végi sikerhez.

 

 

Bővebben...

Rallye2 gyorsriportok

Létrehozva 2017. április 01. (szombat)

Rallye2 gyorsriportokVasárnap reggel a Rallye2 Bajnokság mezőnye is nekivág a 2017-es évnek, 10 óra után néhány perccel tapos a gázba az első páros, így megkérdeztük a Rallye2 versenyzőit is, hogy mik a terveik az évad nyitányán, a Miskolc Rallye-n.

Bővebben...

A Ladák és az R2-k harcáról szólhat a Rallye2 2017-es éve

Létrehozva 2017. április 01. (szombat)

A Ladák és az R2-k harcáról szólhat a Rallye2 2017-es éve2016-ban sem volt gyenge, de 2017-ben tovább erősödött a Rallye2 Bajnokság, pedig egyik meghatározó személyiségét elvesztette a mezőny. Ám a sok érkező, vadonatúj R2-es versenyautónak és a tavalyi élmenőknek köszönhetően várhatóan 10-12 páros is csatában lehet a versenyeken, illetve az év végén is az abszolút győzelemért.

Bővebben

R2 - Nem titok, dobogóra szeretnénk állni

Létrehozva 2017. március 31. (péntek)

Nem titok, dobogóra szeretnénk állniRuszó Krisztián izgatottan készül a Miskolc Rallye vasárnapi gyorsasági szakaszaira, hiszen tavaly nem sikerült neki jól a hazai futam, hiába volt szépségdíjas az új VFTS-e, az alapos felkészítés ellenére sok probléma jelentkezett a versenyen. Most Krisztián új navigátorral indul az évnek, a továbbra is kőkemény P12-es géposztályban, ahol a dobogós helyezések valamelyikét szeretné begyűjteni az évadnyitó megmérettetésen. Ruszó Krisztiánt kérdeztük.

Bővebben

R2 - Az ismerkedésen lesz a hangsúly

Létrehozva 2017. március 31. (péntek)

Az ismerkedésen lesz a hangsúlyForgács Laci idén Bartók Erikkel a jobb1-ben vág neki a Rallye2 Bajnokságnak a P13-as géposztályban és ránézésre ugyanazzal az autóval, mint 2016-ban, de a tél folyamán óriási változásokon esett át a BMW-jük. A Laci update után majdnem két mázsával lett könnyebb a kocsi, plusz a motor is vadonatúj, így nem csoda, ha az újdonsült páros nagyon várja már a Miskolc Rallye rajtját. A terveikről a csapat mindenesével, Szabó Krisztiánnal beszélgettünk.

Bővebben

R2 - Mályinkára nagyon gyúrunk

Létrehozva 2017. március 31. (péntek)

Mályinkára nagyon gyúrunkBodogán Feri és Molnár Tomi számára egy picit a végletek versenye lesz a Miskolc Rallye. Mályinkát nagyon várják a srácok, imádják, ott nagyot akarnak autózni. Ám Kánó a mumus, mert eddig azon a szakaszon még semmi nem jött össze a párosnak, nem szépek a kánói emlékeik. De a léc így is elég magasan lesz, Feriék nagyon szeretnének a verseny végén a mezőny elejében végezni. Bodogán Ferivel beszélgettünk.

Bővebben