EREDMÉNYEK

25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Rallye1 25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Historic CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2

Csomós Mixi: Tetszett, hogy mindenki minket akart elkapni

Létrehozva 2018. április 18. (szerda)

Csomós Mixi: Tetszett, hogy mindenki minket akart elkapniCsomós Mixi és Nagy Attila az Eger Rallye-n azonnal bebizonyította, hogy nem a hangyák hordták össze nekik a Rallye2 Bajnokság tavalyi bajnoki címét, és kérlelhetetlenül berobbantak a srácok, a vadiúj Peugeot kupába. Jöttek, láttak, és csak egy rosszul felmért féktáv miatt nem győztek. Mixiék ezen szeretnének változtatni a Miskolc Rallye-n. Az Eger Rallye-ról és az új Peugeot 208 R2 versenyautójukról Csomós Mixi tartott nekünk beszámolót.

Bővebben

R2 - Megvan az első kategóriagyőzelmünk!

Létrehozva 2017. április 05. (szerda)

Megvan az első kategóriagyőzelmünk!László Pisti és Szabó Gabi alaposan feltette magának a lécet, hiszen a páros, a Rallye2 Bajnokság csúcskategóriájába, az ötös géposztályba nevezett be Miskolcon, ahol némi szerencsével ugyan, de hozzájuk kerültek a legnagyobb kupák. Az öröm óriási volt, hiszen pályafutásuk első kategóriagyőzelmét érték el a srácok Miskolcon, így nem meglepő, hogy fültől-fülig érő mosollyal az arcán mesélt a hazai versenyükről, László István.

Bővebben...

Sikeres visszatérők

Létrehozva 2017. április 05. (szerda)

Sikeres visszatérőkNem okozott csalódást senkinek sem a Rallye2 Bajnokság mezőnye a Miskolc Rallye-n, hiszen tizedmásodpercekre menő csatákat vívtak a pilóták a dobogós helyezésekért, és két korábbi, sikeres Rallye2-es páros is újra az abszolút értékelés dobogóján zárta a versenyt Miskolcon, ami azt jelenti, hogy 2016 után, 2017-ben tovább emelkedhet a Rallye2 Bajnokság színvonala és sportértéke.

Bővebben

R2 - Tökéletesen kijött a lépés Miskolcon

Létrehozva 2017. április 05. (szerda)

Tökéletesen kijött a lépés MiskolconÉletében másodjára állhatott fel a Rallye2 Bajnokságban, a dobogó legfelső fokára Csomós Mixi, aki Nagy Attilával a jobb1-ben minden babért learatott, amit csak lehetett az évadnyitó Miskolc Rallye-n. Pedig nem volt könnyű dolga a fiúknak, hiszen az ellenfeleken túl a fékekkel, vagyis azok hiányával is meg kellett küzdeniük az új autójukban. Csomós Mixivel beszélgettünk a miskolci kategória és abszolút győzelmükről.

Bővebben

R2 - Nem számítottunk a bronzérmekre

Létrehozva 2017. április 05. (szerda)

Nem számítottunk a bronzérmekreAz új autó megismerése volt a legfőbb célja Ifj. Kanyik Antinak és Nyirfás Julinak, de ők nem lacafacáztak, hanem rögtön az első gyorsaságin az abszolút értékelés első helyével jelezték mindenkinek, hogy teljes erőbedobással tértek vissza a Rallye2 Bajnokságba. A futam végén az összetettben és a 6-os kategóriában is megszerezték a bronzérmet, az új Peugeot 208 R2-vel, így érthetően boldogan tértek haza az évadnyitó megmérettetés után. Ifj. Kanyik Antival beszélgettünk a Miskolc Rallye-ról.

Bővebben

R2 - Biztonsággal, keresztben, imádtuk a Miskolc Rallye-t

Létrehozva 2017. április 05. (szerda)

Biztonsággal, keresztben, imádtuk a Miskolc Rallye-tIgazából hibátlanul, csak egy késésért begyűjtött 10 másodperces büntetéstől hátráltatva versenyezhetett Miskolcon Papp Laci és Papp Csabi, aminek köszönhetően meg is szerezték a P13-as géposztály aranyérmét, ami méltó folytatása volt a tavalyi évüknek, amikor bajnokként állhattak fel a Papp tesók a P13 dobogójára. A Miskolc Rallye-ról, Papp Lacit kérdeztük.

Bővebben

R2 - Nehéz volt úton maradni, de nyertünk a 2WD kupában

Létrehozva 2017. április 05. (szerda)

Nehéz volt úton maradni, de nyertünk a 2WD kupábanIfj. Fogarasi Attila és Toloczkó Peti emberfeletti küzdelem árán tudott csak nevezni a Miskolc Rallye-ra, de megérte, hiszen a tavalyi 8-as kategória bajnoki címvédő móri párosa a vadiúj 2WD kupában azonnal győzelemmel mutatkozott be és a Hondájuk sérült futóművének ellenére még a sokak által rettegett R2-es autót hajtó versenyzők bajszát is meghúzogatták az N/3-as kocsival. Ifj. Fogarasi Attilát kérdeztük a Miskolc Rallye-ról.

Bővebben

Citroenes siker a másodosztályban

Létrehozva 2017. április 02. (vasárnap)

Citroenes siker a másodosztálybanA Citroen C2R2-vel versenyző Csomós Miklós, Nagy Attila páros nyerte meg a Rallye2 szezonnyitó versenyét, a 23. Hell Miskolc Rallyet. A győztes egység a hat gyorsasági szakaszból mindössze kettőn volt a leggyorsabb, de ez is elég volt a nap végi sikerhez.

 

 

Bővebben...

Rallye2 gyorsriportok

Létrehozva 2017. április 01. (szombat)

Rallye2 gyorsriportokVasárnap reggel a Rallye2 Bajnokság mezőnye is nekivág a 2017-es évnek, 10 óra után néhány perccel tapos a gázba az első páros, így megkérdeztük a Rallye2 versenyzőit is, hogy mik a terveik az évad nyitányán, a Miskolc Rallye-n.

Bővebben...

A Ladák és az R2-k harcáról szólhat a Rallye2 2017-es éve

Létrehozva 2017. április 01. (szombat)

A Ladák és az R2-k harcáról szólhat a Rallye2 2017-es éve2016-ban sem volt gyenge, de 2017-ben tovább erősödött a Rallye2 Bajnokság, pedig egyik meghatározó személyiségét elvesztette a mezőny. Ám a sok érkező, vadonatúj R2-es versenyautónak és a tavalyi élmenőknek köszönhetően várhatóan 10-12 páros is csatában lehet a versenyeken, illetve az év végén is az abszolút győzelemért.

Bővebben