EREDMÉNYEK

25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Rallye1 25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Historic CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2

Remélem, hogy Miskolcon kedvet kapunk a folytatáshoz

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Remélem, hogy Miskolcon kedvet kapunk a folytatáshozÜveges Sanyi és Kopcsó Peti egy elég foghíjas felkészülés után mentette meg a ladások becsületét, az Eger Rallye-n. A P12-es kategória győzelmét ugyan nem tudták megszerezni, – „csak” másodikak lettek – de a Lada kupában begyűjtötték a legnagyobb serlegeket, aminek érthető módon nagyon örültek. Az eseménytelen, ám eredményes egri évkezdetről Üveges Sándorral beszélgettünk.

Bővebben

Váratlanul jól sikerült az Eger Rallye

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Váratlanul jól sikerült az Eger RallyeTöbb mint egy évtized szünet után tért vissza a rallye világába Hajdú Tamás, aki visszaszerezte és korszerűsítette régi, gombszemű Ladáját, és ezután rajthoz állt az Eger Rallye-n, ahol a felesége, Niki diktálta neki az itinert. A futam végén meglepően jó eredménynek örülhettek a Dobó téri célban, így Hajdú Tamás boldogan összegezte az egri visszatérésüket.

Bővebben

El kell hinnem, amit a kocsink tud

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

El kell hinnem, amit a kocsink tudSzombati Pisti és Szabó Gyula E30-as BMW-je csak rohamtempóban készült el az Eger Rallye-ra, de megérte rá várni, mert a hajdúsági páros egy szakasz kivételével minden gyorsaságin dobogós helyen ért célba, ami a futam végére értelemszerűen egy-egy kupát eredményezett a srácoknak. Szombati István foglalta össze nekünk az egri hétvégéjüket és egyúttal a miskolci terveiket is elmesélte.

Bővebben

Az első versenyem előtt izgultam ennyire

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Az első versenyem előtt izgultam ennyireSzabó Norbi két éve ült utoljára versenyautóban, a Rallye2-ben, de Egerben az új navigátorával, Tárkányi Sanyival jöttek, láttak, és ha győzni nem is győztek, de szenzációs eredményekkel a tarsolyukban gurulhattak át a céldobogón. A hónap végén Norbi nagy kedvence, a Miskolc Rallye következik, amire így érthetően hatalmas izgalommal készül a szabolcsi pilóta. Szabó Norberttel beszélgettünk.

Bővebben

Soha nem volt még ilyen jó Ladám

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Soha nem volt még ilyen jó LadámBaksai Laci és Erdei Zoli számára rengeteg újdonságot tartogatott az Eger Rallye. Az autó szenzációs volt, a srácok mentek és mehettek is volna tökön-paszulyon át, de egy teljesen váratlan helyzet hamar feladásra kényszerítette őket Baksai László mesélt az egri hétvégéjükről.

Bővebben

Azt is alig hittük el, hogy a rajtdobogón állunk

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Azt is alig hittük el, hogy a rajtdobogón állunkÁlom és egyben rémálomszerű is volt a szarvaskői gyorsasági szakasz Bacsa Tominak és Hanyik Gergelynek, hiszen a reggeli szenzációs bemutatkozásuk után a kiesésük helyszíne is lett ez a gyorsasági. De az újonc Hajdú-bihari páros nem vesztegette sokáig az idejét, szinte azonnal neki láttak, hogy a Ladájuk tönkrement erőforrása helyett egy új motor építésének, amivel már a Miskolc Rallye-n szeretnének az egrihez hasonló meglepetéseket okozni egészen a célig. Bacsa Tamással beszélgettünk.

Bővebben

Vizelli Károly: Többet kell készülnünk az ORC-s versenyekre

Létrehozva 2018. április 18. (szerda)

Vizelli Károly: Többet kell készülnünk az ORC-s versenyekreVizelli Karcsi és Nagy Peti az idei évre föntebb tette magának a lécet és a Rallye2 Bajnokságból előre lépett az Országos Rallye Challenge mezőnyébe. Kareszéknak igazán sietősen alakult az első ORC-s futamuk, de sokat tanultak Egerben, aminek hála, Miskolcra már sokkal felkészültebben és összeszedettebben érkezhet meg a hajdúsági páros. Vizelli Károlyt kérdeztük.

Bővebben

Bodogán Ferenc: Egy ORC-s futam felér két Rallye2-essel

Létrehozva 2018. április 18. (szerda)

Bodogán Ferenc: Egy ORC-s futam felér két Rallye2-esselBodogán Feri és Molnár Tomi a pályafutása leghosszabb versenyét teljesítette az Eger Rallye-n, ami tetszett a srácoknak, de Miskolcra már új taktikát kell kidolgozniuk, mert Egerben kiderült, hogy a beosztós, majd később sietős autózás nem kivitelezhető az Országos Rallye Challenge mezőnyében.

Bővebben

Nedecki László: Nekünk jó volt, csak a motornak nem tetszett

Létrehozva 2018. április 18. (szerda)

Nedecki László: Nekünk jó volt, csak a motornak nem tetszettNedecki Laci és Kovács Géza rengeteg munkaórát tolt bele a Ladája motorjába, makulátlan volt az egri rajt előtt, de hamar vesztett a harci kedvéből és az elektromossággal sem voltak túl jó barátságban Vadkutyáék. Végül csak szuperrallyezva, de hatalmas mosollyal az arcukon értek el a Dobó térre és most gőzerővel azon dolgoznak, hogy a VFTS-ük újra 100%-os állapotban gurulhasson ki a miskolci gyorsaságikra. Nedecki Lászlóval beszélgettünk.

Bővebben

Jánosa Ákos: Nagy lendületet ad a győzelmünk

Létrehozva 2018. április 18. (szerda)

Jánosa Ákos: Nagy lendületet ad a győzelmünkElső futamgyőzelmét aratta Peugeot-jával Jánosa Ákos és Rubóczky Attila, akik ráadásul történelminek is mondhatják a sikerüket, hiszen a Peugeot kupa legelső versenyén tudtak diadalmaskodni. A tavalyi esztendőben még a Rallye2 Bajnokságban autózó páros Eger Rallye-n szerzett tapasztalatait Jánosa Ákos osztotta meg velünk.

Bővebben