HELL 23. Miskolc Rallye

Az első versenyem előtt izgultam ennyire

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Az első versenyem előtt izgultam ennyireSzabó Norbi két éve ült utoljára versenyautóban, a Rallye2-ben, de Egerben az új navigátorával, Tárkányi Sanyival jöttek, láttak, és ha győzni nem is győztek, de szenzációs eredményekkel a tarsolyukban gurulhattak át a céldobogón. A hónap végén Norbi nagy kedvence, a Miskolc Rallye következik, amire így érthetően hatalmas izgalommal készül a szabolcsi pilóta. Szabó Norberttel beszélgettünk.

Bővebben

Soha nem volt még ilyen jó Ladám

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Soha nem volt még ilyen jó LadámBaksai Laci és Erdei Zoli számára rengeteg újdonságot tartogatott az Eger Rallye. Az autó szenzációs volt, a srácok mentek és mehettek is volna tökön-paszulyon át, de egy teljesen váratlan helyzet hamar feladásra kényszerítette őket Baksai László mesélt az egri hétvégéjükről.

Bővebben

Azt is alig hittük el, hogy a rajtdobogón állunk

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Azt is alig hittük el, hogy a rajtdobogón állunkÁlom és egyben rémálomszerű is volt a szarvaskői gyorsasági szakasz Bacsa Tominak és Hanyik Gergelynek, hiszen a reggeli szenzációs bemutatkozásuk után a kiesésük helyszíne is lett ez a gyorsasági. De az újonc Hajdú-bihari páros nem vesztegette sokáig az idejét, szinte azonnal neki láttak, hogy a Ladájuk tönkrement erőforrása helyett egy új motor építésének, amivel már a Miskolc Rallye-n szeretnének az egrihez hasonló meglepetéseket okozni egészen a célig. Bacsa Tamással beszélgettünk.

Bővebben

Vizelli Károly: Többet kell készülnünk az ORC-s versenyekre

Létrehozva 2018. április 18. (szerda)

Vizelli Károly: Többet kell készülnünk az ORC-s versenyekreVizelli Karcsi és Nagy Peti az idei évre föntebb tette magának a lécet és a Rallye2 Bajnokságból előre lépett az Országos Rallye Challenge mezőnyébe. Kareszéknak igazán sietősen alakult az első ORC-s futamuk, de sokat tanultak Egerben, aminek hála, Miskolcra már sokkal felkészültebben és összeszedettebben érkezhet meg a hajdúsági páros. Vizelli Károlyt kérdeztük.

Bővebben

Bodogán Ferenc: Egy ORC-s futam felér két Rallye2-essel

Létrehozva 2018. április 18. (szerda)

Bodogán Ferenc: Egy ORC-s futam felér két Rallye2-esselBodogán Feri és Molnár Tomi a pályafutása leghosszabb versenyét teljesítette az Eger Rallye-n, ami tetszett a srácoknak, de Miskolcra már új taktikát kell kidolgozniuk, mert Egerben kiderült, hogy a beosztós, majd később sietős autózás nem kivitelezhető az Országos Rallye Challenge mezőnyében.

Bővebben

Nedecki László: Nekünk jó volt, csak a motornak nem tetszett

Létrehozva 2018. április 18. (szerda)

Nedecki László: Nekünk jó volt, csak a motornak nem tetszettNedecki Laci és Kovács Géza rengeteg munkaórát tolt bele a Ladája motorjába, makulátlan volt az egri rajt előtt, de hamar vesztett a harci kedvéből és az elektromossággal sem voltak túl jó barátságban Vadkutyáék. Végül csak szuperrallyezva, de hatalmas mosollyal az arcukon értek el a Dobó térre és most gőzerővel azon dolgoznak, hogy a VFTS-ük újra 100%-os állapotban gurulhasson ki a miskolci gyorsaságikra. Nedecki Lászlóval beszélgettünk.

Bővebben

Jánosa Ákos: Nagy lendületet ad a győzelmünk

Létrehozva 2018. április 18. (szerda)

Jánosa Ákos: Nagy lendületet ad a győzelmünkElső futamgyőzelmét aratta Peugeot-jával Jánosa Ákos és Rubóczky Attila, akik ráadásul történelminek is mondhatják a sikerüket, hiszen a Peugeot kupa legelső versenyén tudtak diadalmaskodni. A tavalyi esztendőben még a Rallye2 Bajnokságban autózó páros Eger Rallye-n szerzett tapasztalatait Jánosa Ákos osztotta meg velünk.

Bővebben

Csomós Mixi: Tetszett, hogy mindenki minket akart elkapni

Létrehozva 2018. április 18. (szerda)

Csomós Mixi: Tetszett, hogy mindenki minket akart elkapniCsomós Mixi és Nagy Attila az Eger Rallye-n azonnal bebizonyította, hogy nem a hangyák hordták össze nekik a Rallye2 Bajnokság tavalyi bajnoki címét, és kérlelhetetlenül berobbantak a srácok, a vadiúj Peugeot kupába. Jöttek, láttak, és csak egy rosszul felmért féktáv miatt nem győztek. Mixiék ezen szeretnének változtatni a Miskolc Rallye-n. Az Eger Rallye-ról és az új Peugeot 208 R2 versenyautójukról Csomós Mixi tartott nekünk beszámolót.

Bővebben

R2 - Megvan az első kategóriagyőzelmünk!

Létrehozva 2017. április 05. (szerda)

Megvan az első kategóriagyőzelmünk!László Pisti és Szabó Gabi alaposan feltette magának a lécet, hiszen a páros, a Rallye2 Bajnokság csúcskategóriájába, az ötös géposztályba nevezett be Miskolcon, ahol némi szerencsével ugyan, de hozzájuk kerültek a legnagyobb kupák. Az öröm óriási volt, hiszen pályafutásuk első kategóriagyőzelmét érték el a srácok Miskolcon, így nem meglepő, hogy fültől-fülig érő mosollyal az arcán mesélt a hazai versenyükről, László István.

Bővebben...

Sikeres visszatérők

Létrehozva 2017. április 05. (szerda)

Sikeres visszatérőkNem okozott csalódást senkinek sem a Rallye2 Bajnokság mezőnye a Miskolc Rallye-n, hiszen tizedmásodpercekre menő csatákat vívtak a pilóták a dobogós helyezésekért, és két korábbi, sikeres Rallye2-es páros is újra az abszolút értékelés dobogóján zárta a versenyt Miskolcon, ami azt jelenti, hogy 2016 után, 2017-ben tovább emelkedhet a Rallye2 Bajnokság színvonala és sportértéke.

Bővebben