HELL 23. Miskolc Rallye

Bosszantott, de végre célba vitt a kocsink

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Bosszantott, de végre célba vitt a kocsinkA Marton Zoltán-Horváth Krisztián duó nem bízta a véletlenre a dolgokat, ezért már ősszel precízen felkészítette a kocsiját az idei évadra és a Renault Clio-juk részben meg is hálálta nekik a gondoskodását. Zoliék hosszú balszerencse szériáját szakadt meg Egerben, de azért bebizonyította azt is Renault-juk, hogy képes ő bármikor borsot törni a szombathelyi páros orra alá. Marton Zoli foglalta nekünk össze egri tapasztalataikat.

Bővebben

Sokat vártunk erre az eredményre

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Sokat vártunk erre az eredményreHatár Attila és Deák Heni már az őszi Eger Rallye-n is megvillantotta az oroszlánkörmeit, szenzációsan autóztak a Peugeot 306 S16-osukkal, a mátrai pályákon. A folyt. köv. ideje most érkezett el, és Attiláék hamar bebizonyították, hogy novemberben nem csak azért tudták riogatni az élmezőnyt, mert akkor már sokan hiányoztak a Rallye2 Bajnokság mezőnyéből, hanem azért mert pokolian gyorsak. Határ Attilával beszélgettünk.

Bővebben

Nincs gondunk a stílusváltással

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Nincs gondunk a stílusváltássalFoczkó Ákos és Kiss Balázs két fronton is igyekezett helyt állni Egerben, és azt kell mondanunk, hogy le a kalappal a fiúk előtt, mert szombaton maradéktalanul kiszolgálták a közönséget, vasárnap pedig nem sokkal maradtak le a MARB borsodnádasdi futamának a legnagyobb kupáiról. Fockó Ákost kérdeztük.

Bővebben

Nem kockáztattunk a sötétben

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Nem kockáztattunk a sötétbenKolencsik Balázs és Kemény Zsolt egy itthon igencsak különlegesnek mondható Peugeot 207-est öltöztetett az idei évre a régi 106-osuk, valamint Villám McQueen egyedi jelmezébe és az autó, az első próbáján, az Eger Rallye-n nagyjából azokat a paramétereket hozta, mint amire a miskolci páros az építés során nagyjából számított. Kolencsik Balázzsal beszélgettünk.

Bővebben

Miskolcon szeretnénk kijavítani az egri fiaskót

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Miskolcon szeretnénk kijavítani az egri fiaskótNem úgy sikerült pályafutása első Rallye2-es versenye Elek Robinak és Kőrösi Gyuszinak, mint ahogy a srácok azt elképzelték, ám az Egerben megvívott emberfeletti csatájukért óriási elismerés illeti a borsodi párost. A küzdelmes évadnyitójukról Elek Róbert mesélt nekünk.

Bővebben

Miskolcon bátrabban szeretnénk autózni

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Miskolcon bátrabban szeretnénk autózniRuszkai Attila és Ruszkai Máté nem sokat versenyezhetett 2017-ben, ez a kényszerű „kiéheztetés” pedig óriási lendületet ad a miskolci testvérpárnak az idei évre. A hosszú kihagyás miatt Egerben az volt Attiláék elsődleges célja, hogy újra formába lendüljenek és, hogy megismerkedjenek az autójuk egyik legfontosabb, ám megújult alkatrészével. Ruszkai Attilával beszélgettünk.

Bővebben

Jó lesz ez, csak érjünk célba

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Jó lesz ez, csak érjünk célbaVárnai Dávid és Szabó Tomi egy új Honda Civic-el érkezett meg az Eger Rallye-ra és a székesfehérvári páros nem panaszkodhat, jó húzásnak tűnik az autócsere, remek eredményeket értek el már a verseny legelején is. Ám egy váratlan technikai hiba megálljt parancsolt az őszi Eger Rallye-n kategóriagyőzelmet arató duónak. A legfrissebb egri élményeikről Várnai Dávid számolt be nekünk.

Bővebben

Remélem, hogy Miskolcon kedvet kapunk a folytatáshoz

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Remélem, hogy Miskolcon kedvet kapunk a folytatáshozÜveges Sanyi és Kopcsó Peti egy elég foghíjas felkészülés után mentette meg a ladások becsületét, az Eger Rallye-n. A P12-es kategória győzelmét ugyan nem tudták megszerezni, – „csak” másodikak lettek – de a Lada kupában begyűjtötték a legnagyobb serlegeket, aminek érthető módon nagyon örültek. Az eseménytelen, ám eredményes egri évkezdetről Üveges Sándorral beszélgettünk.

Bővebben

Váratlanul jól sikerült az Eger Rallye

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

Váratlanul jól sikerült az Eger RallyeTöbb mint egy évtized szünet után tért vissza a rallye világába Hajdú Tamás, aki visszaszerezte és korszerűsítette régi, gombszemű Ladáját, és ezután rajthoz állt az Eger Rallye-n, ahol a felesége, Niki diktálta neki az itinert. A futam végén meglepően jó eredménynek örülhettek a Dobó téri célban, így Hajdú Tamás boldogan összegezte az egri visszatérésüket.

Bővebben

El kell hinnem, amit a kocsink tud

Létrehozva 2018. április 20. (péntek)

El kell hinnem, amit a kocsink tudSzombati Pisti és Szabó Gyula E30-as BMW-je csak rohamtempóban készült el az Eger Rallye-ra, de megérte rá várni, mert a hajdúsági páros egy szakasz kivételével minden gyorsaságin dobogós helyen ért célba, ami a futam végére értelemszerűen egy-egy kupát eredményezett a srácoknak. Szombati István foglalta össze nekünk az egri hétvégéjüket és egyúttal a miskolci terveiket is elmesélte.

Bővebben