EREDMÉNYEK

25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Rallye1 25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Historic CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2

R2 - Tesztelni mentünk, kupát szereztünk

Létrehozva 2016. április 25. (hétfő)

Tesztelni mentünk, kupát szereztünkGyöngyösi Marcell és Kollár Karcsi az utolsó pillanatban készült el versenyautója nagy felújításával az Eger Rallye előtt, de a munka megérte, meg is hozta a gyümölcsét, mivel a srácok saját elvárásuknak jócskán megfelelve kupákkal a tarsolyukban térhettek haza Egerből, Opeljük pedig nagyon szép lett. Marcellék azonban nem állnak meg, készülnek a Miskolc Rallye-ra is, ahol újra szeretnék magukat legalább ugyanolyan jól érezni magukat, mint az évadnyitó versenyen, Egerben. Gyöngyösi Marcellt kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Nem kedveztek nekünk az egri pályák

Létrehozva 2016. április 25. (hétfő)

Nem kedveztek nekünk az egri pályákMindössze tíz kilométert kellett volna még teljesítenie Forgács Laci és Begala Tomi alatt az új BMW-nek, de a felrobbant kipufogó meggátolta a srácokat abban, hogy első közös versenyüket a célban zárhassák. Az autó most átesik egy alapos revízión, a motort is kiveszi a csapat a helyéről, azért, hogy Miskolcon már ne kelljen hasonlóan ki vagy berobbanó eseményekkel számolniuk és biztosan a pódiumon ünnepelhessék meg Laciék a Miskolc Rallye végét.

Bővebben...

R2 - Amíg mentünk, élveztük a versenyt

Létrehozva 2016. április 24. (vasárnap)

Amíg mentünk, élveztük a versenytMásfél gyorsasági szakasz adatott meg Egerben Bencs Zolinak és Bencs Gabinak, mivel a bátori elágazásban a váltójuk megadta magát és bár a szakasz végéig még eljutottak, ott inkább a kiállás mellett döntöttek, nem akarták egy még nagyobb anyagi kárral veszélybe sodorni a Miskolc Rallye-n történő szereplésüket. Zoliék azonban az egri fiaskó után sem szomorkodnak, mivel, amíg mentek jól álltak és ez ad neki erőt és mindent lebíró akaratot a miskolci rajtig hátra lévő időben. Bencs Zolit kérdeztük.

Bővebben...