EREDMÉNYEK

25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Rallye1 25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Historic CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2

R2 - A második kör már rendben volt

Létrehozva 2016. április 25. (hétfő)

A második kör már rendben voltÓvatosan kezdte, majd egy mindent elsöprő abszolút szakaszgyőzelemmel zárta az Eger Rallye-t Kolencsik Balázs és Kemény Zsolt, akik Villám McQueen-nek álcázott Peugeot 106 S16-osukkal tanították móresre a Rallye2 Bajnokság mezőnyét Egerszóláton. A srácok nem pihennek a Miskolc Rallye-ig, hiszen gőzerővel dolgoznak a kocsin, szeretnének a hazai versenyük rajtjáig fejleszteni az autón, hiszen az eredmény kötelez, így Miskolcon legalább olyan eredményesen akarnak átgurulni a céldobogón, mint, ahogy az Egerben megadatott nekik. Kolencsik Balázst kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Nem hibáztunk Egerben

Létrehozva 2016. április 25. (hétfő)

Nem hibáztunk EgerbenNem mondhatnánk, hogy túl szép emlékekkel térhetett haza Egerből Kerekes Laci és Kerekes Réka, ugyanis egy gyorsasági után a váltójuk először részben, majd a szervizben véglegesen megadta magát. Aztán már csak otthon, Miskolcon értesültek arról, hogy egy tévedés folytán több versenyzőtársukéval egyetemben bevonták a licencüket, aminek sorsa jelenleg mégis úgy fest, hogy jóra fordul és Laciék rajthoz állhatnak a hazai versenyükön. Kerekes Lacit kérdeztük egri kalandjaikról.

Bővebben...

R2 - Tanulni és tesztelni akartunk Egerben

Létrehozva 2016. április 25. (hétfő)

Tanulni és tesztelni akartunk EgerbenKét motort is feláldozott Karner Zoli és Faludi Gabriella élete első Rallye2-es versenyének, az Eger Rallye-nak az oltárán, de sajnos így sem értek célba a Milka becenévre „hallgató” tessék kitalálni milyen lila színű Lada VFTS-ükkel. Zoliék nem vacakoltak sokat, hamar munkának láttak, igyekszenek minél alaposabban felkészíteni az autójukat a soron következő versenyükre, amit ők nem Miskolcon, hanem majd csak július végén, Székesfehérváron terveznek teljesíteni. Addig is olvassátok el, hogy milyen kalandokat éltek át Zoliék a Rallye2 Bajnokság idei első futamán! Karner Zolit kérdeztük.

Bővebben...

R2 - A legvégén buktunk egy pozíciót

Létrehozva 2016. április 25. (hétfő)

A legvégén buktunk egy pozíciótKaptás Levente nem ma kezdte már pályafutását a rallyesportban, de Egerben négy év kihagyás után tért vissza a gyorsasági szakaszokra, ahol csak egy pici választotta el őt és új navigátorát, Böröczi Leventét attól, hogy a második helyen zárják az évad nyitóversenyét. Az a pici, pedig egy árok volt, ahol egy picit elidőztek Leventéék, de tudják jól, hogy mi okozta a bajt és biztos, hogy legközelebb már nem esnek ugyanebbe a csapdába bele. Miskolcon természetesen ott lesznek a srácok, de ezúttal a technika mellett a teljesen ismeretlen gyorsaságikkal is meg kell majd birkózniuk. Kaptás Leventét faggattuk az egri és miskolci versenyekről.

Bővebben...

R2 - A második gyorsaságit már gyönyörűen letoltuk

Létrehozva 2016. április 25. (hétfő)

A második gyorsaságit már gyönyörűen letoltukElső Rallye2-es versenyén állt rajthoz az Eger Rallye-n Ifj. Kuncz Dezső, aki Baksai Lacinak olvasta az itinert, a páros egybehangzó véleménye szerint nem is rosszul. De első közös munkájuk és az Eger Rallye a második szakasz után ért nekik véget, amikor a BMW-jükben a vízcső eldurrant, a srácok pedig feladták a viadalt. Ezután persze nem lehet náluk sem a tétlenkedésé a főszerep. Laci teszttel, Dezső pedig rengeteg videózással, illetve a pályák virtuális megismerésével és feldolgozásával készül az április végi Miskolc Rallye-ra. Ifj. Kuncz Dezsőt kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Várakozáson felül kezdtük az Eger Rallye-t

Létrehozva 2016. április 25. (hétfő)

Várakozáson felül kezdtük az Eger Rallye-tVárakozásokon felül kezdte, majd a második körben bosszúsan folytatta, de mégis elégedetten zárta élete első Rallye2-es versenyét az Ifj. Fogarasi Attila-Toloczkó Péter duó. A móri legények azonnal maguk mögé utasították a teljes géposztályukat és az abszolútban is éppen csak, hogy lecsúsztak a kitűzött terveikről, miközben a Hondájuk is jócskán izzott már a vágytól, hogy mihamarabb a dobogón ünnepelhessen az Eger Rallye céljában. Ifj. Fogarasi Attilát kérdeztük egri kalandjaikról.

Bővebben...

R2 - Az utolsó pillanatban szállt el a motorunk

Létrehozva 2016. április 25. (hétfő)

Az utolsó pillanatban szállt el a motorunkÓriási munkával és szerencsével mentette meg az Eger Rallye-ját Szemán Sanyi és Horváth Levente. A Hondájuk motorja a trélerre történő felállás közben lehelte ki a lelkét, de a srácok nem estek kétségbe, hajnalok hajnalán kerítettek egy motort, megvették, berakták és néhány óra múlva már vidáman, de holtfáradtan jelentkeztek autójukkal Egerben, a technikai átvételre. Erősen bíznak benne, hogy Miskolcon nem lesz szükségük hasonló bravúrra és egy hibamentes tesztverseny után esetleg a dobogón ünnepelhetik majd a Miskolc Rallye végét. Egri kalandjaikról Horváth Leventét kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Széles mosollyal szerettünk volna csatázni

Létrehozva 2016. április 25. (hétfő)

Széles mosollyal szerettünk volna csatázniKevés kilométer, sok kárral. Ez a rövidke mondat jellemzi talán a legjobban Hidegkuti Balázs és Kőhegyi Józsi első Rallye2-es versenyét, új Peugeot 206 RC versenyautójukkal. Balázséknak csupán egy gyorsasági adatott meg és az egri fiaskó tovább hátráltatja őket, mivel a Miskolc Rallye-ra sajnos nem lesznek készen a javításokkal. De a fiúk nem szomorkodnak, hanem készülnek, dolgoznak a Peugeot-on, hiszen a Rallye2 Bajnokság hátra lévő aszfaltos versenyeit már nem szívesen hagynák ki semmilyen indok vagy gond miatt. Hidegkuti Balázst kérdeztük.

Bővebben...

R2 - Ki kellett volna cserélnem a féltengelyt

Létrehozva 2016. április 25. (hétfő)


Ki kellett volna cserélnem a féltengelytSietve, kapkodva készült az Eger Rallye-ra Hernádi Peti és Bodnár Jani, akiknek végül arra sem volt túl sok ideje, hogy belerázódjon a versenytempóba. A féltengely adta meg magát az ötödik kilométernél a Peugeot 106 Maxi-ban, ami a srácoknak a verseny végét jelentette. Most már a Miskolc Rallye-ra koncentrálnak, ám a javításon túl még egy kis fejlesztésre is lesz módjuk a tervek szerint. De hogy ezek után milyen vágyakkal érkezek a fiúk a hazai versenyükre, arról Hernádi Peti beszélt nekünk.

Bővebben...

R2 - Örülhettünk a második helynek

Létrehozva 2016. április 25. (hétfő)

Örülhettünk a második helynekA hétköznapok rengeteg munkája miatt elmaradt (alapos) felkészülés hiánya nehezítette meg Dékány Sanyi és Hegede Tomi évének a kezdetét az Eger Rallye-n. Hondájukban a váltó makacsolta meg magát, megette a kettes fokozatot, de a srácok még így is hősiesen küzdöttek, behozták az autót a 8-as kategóriában a második helyre, ami a kialakult helyzethez viszonyítva elég jónak nevezhető. Tomiék viszont megtanulták az egri leckét, a Miskolc Rallye-ra már maximálisan szeretnének rákészülni, és a váltó javításának is neki látott már Dékány Sanyi, azért, hogy biztonsággal készen lehessen vele a borsodi futam rajtjára. Hegede Tomival beszélgettünk az Eger Rallye-ról.

Bővebben...