HELL 23. Miskolc Rallye

Aki célba ért, az győztes volt Miskolcon

Létrehozva 2018. április 29. (vasárnap)

Aki célba ért, az győztes volt MiskolconGyőzelemért utazott Miskolcra a Tim Gábor-Timár Tamás kettős, és a verseny legfontosabb pillanatában vették át a vezetést az opeles srácok, megszerezve ezzel a Miskolc Rallye abszolút győzelmét, amivel az éves értékelésben is az élre álltak. A célba érkezés már önmagában is szinte mindenkinek fölért egy győzelemmel, hiszen a Rallye2 mezőnyének csaknem 2/3-a „elvérzett” a bajnokság második futamán.

Bővebben

A végén fordítottak

Létrehozva 2018. április 29. (vasárnap)

A végén fordítottakAz Angel Petrol Szikszó Rallye2 az utolsó pillanatig rendkívül izgalmas volt. Az abszolút elsőségért ugyanis tizedekre menő csatát vívott egymással Tim Gábor és Tímár Tamás, valamint Trencsényi Vince és Pannuska Dávid. Timék 8 tizedes hátrányt fordítottak meg a záró gyorson, és végül közel öt másodperccel győztek. A célban kérdeztük az első Rallye2-es futamát nyerő párost.

Bővebben...

Gyorsriportok a verseny előtt

Létrehozva 2018. április 27. (péntek)

Gyorsriportok a verseny előttA Miskolc Rallye előtt faggattuk a Rallye2 versenyzőit, hogy milyen tervekkel vágnak neki, az évad második futamának.

 

Bővebben

Fönt a csodás északon

Létrehozva 2018. április 27. (péntek)

Fönt a csodás északonTeljesen átalakult 2018-ra a Rallye2 Bajnokság mezőnye, de Egerben ugyanolyan parázs csatákat láthatott a közönség, mint, amiket korábban megszokott a Rallye2-es versenyzőktől. Szerencsére, akik az évadnyitón ott voltak szinte kivétel nélkül ellátogatnak a Miskolc Rallye-ra is, és nem árulunk azzal el nagy titkot, hogy, akik Egerben győztek, újra nyerni szeretnének, az üldözők pedig – minő meglepetés – nagyon készülnek rá, hogy Borsodban ők állhassanak a dobogó legfelső fokára.

Bővebben

Nem hiányzott a gyors defekt

Létrehozva 2018. április 23. (hétfő)

Nem hiányzott a gyors defektAz új autóját biztosan nagyon fogja szeretni Nyilas Peti és Friedrich Laci, de az Eger Rallye-n meggyűlt a bajuk a szerencsével és a technikával is. A legbosszantóbb éppen az volt, ami a leginkább reménykeltő: amikor minden tökéletesen alakult, akkor a géposztály első helyéért csatázhattak a srácok. Nyilas Péterrel beszélgettünk.

Bővebben

Miskolcon jobbnak kell lennie

Létrehozva 2018. április 23. (hétfő)

Miskolcon jobbnak kell lennieZuZoo és ZuZoocska, azaz Kerekes Laci és lánya, Kerekes Réka számára sem a tavalyi év kezdete, sem 2018 rajtja nem volt az igazi. Az évadnyitó futam után, a miskolci páros most keményen készülődik, szeretnék kiköszörülni az egri csorbát, hogy a hazai versenyükön sok szép pillanatot élhessenek át a szurkolóik és természetesen ők, maguknak is. Kerekes László foglalta össze az egri hétvégéjük eseményeit.

Bővebben

Nem számítottunk ekkora sikerre

Létrehozva 2018. április 23. (hétfő)

Nem számítottunk ekkora sikerreFiatalok, tehetségesek, gyorsak és az autójuk is gyönyörű. A Ráti Gergő-Borók István páros „pontos személyleírását” sűrítettük össze az előző mondatban, akik pályafutásuk első kategória és abszolút győzelmét aratták Egerben, a Rallye2 Bajnokságban. Ráti Gergővel beszélgettünk.

Bővebben

Miskolcon a 2WD kupára is ráhajtunk

Létrehozva 2018. április 23. (hétfő)

Miskolcon a 2WD kupára is ráhajtunkSzepesi Marci és Gondos Peti sokszoros kategóriabajnokhoz méltó módon, 100%-os teljesítménnyel söpörte be az Eger Rallye-n, a győzelmet, a 7-es géposztályban. Az Eger Rallye-t elnézve úgy tűnik, hogy 2018-ban is fel kell kötni a tűzálló gatyát a kategóriatársaknak, ha meg akarják előzni a miskolci párost. Szepesi Marcellt kérdeztük.

Bővebben

Már útközben elkezdtük építeni az új motort

Létrehozva 2018. április 23. (hétfő)

Már útközben elkezdtük építeni az új motortEgy rövid Historic Bajnokságba tett kitérő után Egerben tért vissza a Rallye2-be Erdélyi Gyuri és Kovács Pisti, de a versenyüknek egy elég komoly motorhiba vetett véget a hetedik szakaszon. Gyuriék azonban egy percet sem vesztegettek el, már a hazafelé vezető úton neki láttak az új motor építésének, így nem kérdés, hogy Miskolcon újra találkozhatunk a ladás párossal. Erdélyi Györgyöt kérdeztük.

Bővebben

Legközelebb jön az eredmény is

Létrehozva 2018. április 22. (vasárnap)

Legközelebb jön az eredmény isEgy futam kivételével a teljes Rallye2-es évet kihagyta tavaly Neukirchner András, aki új autóval, új navigátorral, de a tőle megszokott villámgyors tempóval tért vissza Egerben. Arra még ugyan Miskolcig várni kell, hogy ezt a hivatalos stopper mérési adataival is bizonyíthassa, de az előjelek jók, az eredmények biztatóak, András pedig izgatottan várja a borsodi folytatást. Neukirchner Andrással beszélgettünk.

Bővebben