EREDMÉNYEK

25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Rallye1 25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Historic CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2

Ollé lett a salakkirály

Létrehozva 2019. április 27. (szombat)

Ollé lett a salakkirályA leggyorsabbaknak sem sikerült egy percen belülre kerülni a Népkerti Salakmotor stadionban. A hagyományos körversenyen a Hell 25. Miskolc Rallye teljes mezőnye felvonult. Előbb a Rallye2 kezdett, majd a Historic párosai következtek, végül szürkületben és sötétben az ORB egységei gördültek a pályára. A bukásokkal, palánkbontásokkal, esővel és több látványos betétfutammal tarkított felvezető eseményt végül Ollé Sándor és Ollé Rebeka nyerte meg.

Az elsőség értékét növeli, hogy két miskolci menőt, a címvédő Hadik Andrást, valamint a harmadikként zárt ifj. Kiss Lászlót sikerült néhány tizeddel megelőzniük. A körverseny remek hangulatban, zsúfolt ház előtt zajlott, méltó volt a jubileumi, 25. miskolci versenyhez.

Az abszolút élmezőny végeredménye: 1. Ollé Sándor, Ollé Rebeka (Skoda Fabia R5) 1:00,3, 2. Hadik András, Kertész Krisztián (Ford Fiesta R5), 1:00,9, 3. ifj. Kiss László, Czakó-Budai Annamária 1:00,9.

Fotó: Dudás Endre / www.duen.hu