EREDMÉNYEK

25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Rallye1 25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Historic CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2

Citroenes siker a másodosztályban

Létrehozva 2017. április 02. (vasárnap)

Citroenes siker a másodosztálybanA Citroen C2R2-vel versenyző Csomós Miklós, Nagy Attila páros nyerte meg a Rallye2 szezonnyitó versenyét, a 23. Hell Miskolc Rallyet. A győztes egység a hat gyorsasági szakaszból mindössze kettőn volt a leggyorsabb, de ez is elég volt a nap végi sikerhez.

 

 

- Az utolsó gyorsaságin dőlt el a küzdelem. Reggel még volt egy kis fék problémánk, de összeszedtük magunkat. Nagyon kemény, nagyon embert próbáló verseny volt, alaposan elfáradtunk – mondta el Csomós Miklós a céldobogón állva.

A második helyet Berényi László és Pap Tamás (Opel Adam R2) szerezte meg, 8 másodperccel lemaradva a futamgyőztes páros mögött.

- Az első kettő gyors nem volt kalandmentes, de az 5-ös gyorson úszott el végleg a győzelem lehetősége. Hosszú még a bajnokság, kérdőjelekkel álltunk neki a szezonnak, de úgy tűnik, az autó be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket – értékelt serleggel a kezében Berényi László.

A dobogó harmadik fokára a Peugeot 208-ban ülő ifj. Kanyik Antal, Nyírfás Yulcsi páros állhatott fel, akik az utolsó méterekig nagy harcban voltak a mögöttük haladó Trencsényi, Pannuska duóval, de végül 1,8 másodperccel meg tudták előzni a szintén Peugeot-val versenyző ellenfelüket.

- A versenyen célba ért valamennyi párost nagy elismerés illeti meg, mert nehéz feladat elé voltunk ma állítva. A harmadik hely megszerzése nem rossz eredmény, tudunk neki örülni – fogalmazott ifj. Kanyik Antal.