EREDMÉNYEK

25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Rallye1 25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Historic CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2

Cikkek

Szombatra aszályt kér a Rallye2 mezőnye

Nyomtatás
Kategória: Rallye2
Publikálva: 2019. április 26. (péntek)
Írta: Super User

Szombatra aszályt kér a Rallye2 mezőnyeA Miskolc Rallye előtt szokásunkhoz híven megkérdeztük a Rallye2 Bajnokság versenyzőit, arról, hogy mit gondolnak az előttük álló hétvégéről, és, hogy mit terveznek a miskolci pályákon. A mezőny nagyobbik része óvatos, interjún kívül többen is elárulták, hogy tartanak a szombatra beígért esőtől, mert a bükki pályák hamar sarasak lesznek, és nehezen száradnak az erdőben. Ha száraz lesz az aszfalt, ha vizes, az biztos, hogy a helyi versenyzők mindent megtesznek majd azért, hogy a lehető legtöbb kupát itthon tartsák a futam végén. 

Bővebben

Borsodi szitu

Nyomtatás
Kategória: Rallye2
Publikálva: 2019. április 25. (csütörtök)
Írta: Super User

Borsodi szituIzgalmas csatákkal és igazi drámákkal indult a Rallye2 Bajnokság számára a 2019-es szezon, hiszen Egerben, az utolsó gyorsasági szakaszon dőlt el az abszolút győzelem sorsa Tim Gáborék javára, a rajttól vezető Papp Arnoldék hibáját követően. A Bükkben, 102 gyorsasági kilométeren keresztül jöhet a visszavágó, de az biztos, hogy senkinek sem lesz könnyű dolga, mivel a legendás borsodi gyorsaságikon ezúttal is ott lesznek az ügyes, hazai versenyzők, akik mindent megtesznek majd azért, hogy otthon tartsák a Miskolc Rallye legékesebb trófeáit.

Bővebben: Borsodi szitu

Aki célba ért, az győztes volt Miskolcon

Nyomtatás
Kategória: Rallye2
Publikálva: 2018. április 29. (vasárnap)
Írta: Super User

Aki célba ért, az győztes volt MiskolconGyőzelemért utazott Miskolcra a Tim Gábor-Timár Tamás kettős, és a verseny legfontosabb pillanatában vették át a vezetést az opeles srácok, megszerezve ezzel a Miskolc Rallye abszolút győzelmét, amivel az éves értékelésben is az élre álltak. A célba érkezés már önmagában is szinte mindenkinek fölért egy győzelemmel, hiszen a Rallye2 mezőnyének csaknem 2/3-a „elvérzett” a bajnokság második futamán.

Bővebben

25. HELL Miskolc Rallye 2019

Nyomtatás
Kategória: Rallye2
Publikálva: 2019. március 29. (péntek)
Írta: Super User

25. HELL Miskolc Rallye 2019

A végén fordítottak

Nyomtatás
Kategória: Rallye2
Publikálva: 2018. április 29. (vasárnap)
Írta: Super User

A végén fordítottakAz Angel Petrol Szikszó Rallye2 az utolsó pillanatig rendkívül izgalmas volt. Az abszolút elsőségért ugyanis tizedekre menő csatát vívott egymással Tim Gábor és Tímár Tamás, valamint Trencsényi Vince és Pannuska Dávid. Timék 8 tizedes hátrányt fordítottak meg a záró gyorson, és végül közel öt másodperccel győztek. A célban kérdeztük az első Rallye2-es futamát nyerő párost.

Bővebben: A végén fordítottak